2777
2789
عنوان

رسم ازدواج یزد

1631 بازدید | 24 پست

بچه ها لطفت بیایید از خرجای ازدواج تو یزد بگید.عقد و عروسی و نامزدی با کیه

یکی‌ کامل توضیح بده خاستگار میخواد برام بیاد

من خودم بزرگ شده تهرانم

ولی مادر پسر خیلی اوکیه باهام منو دیده چون با پسرش دوستم و خیلی تحویلم گرفته....

سنتی نیستن در کل

بیشتر بحثم سر هزینه هاست

و رسومات عید و اینا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با یزدی ازدواج نکن 

چرا

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

یزدیم

خواهشا کسایی که میان تایپک به یزدیا توهین نکنین

ولی خودمم میگم یزدیا زن رو کوچیک میکنن من خودمم با یزدی نمیخوام ازدواج کنم ولی بازم رسمشون رو بسنج و ببین افکارشون قدیمی نباشه بعد انتخاب کن

من خودم یزدی هستم کلا قدیم میگفتن از ی رد دختر بگیرین ولی بهشون دختر ندین

در یزد مراسم عقد با پدر عروس هست مراسم عروسی الان که مدرن شدن بازم نصف نصف هست هزینه ها

رسم کادو یلدا ندارن رسم کادو پاگشا هم خیلی هاشون ندارن

اینطوری نیست که مثل بعضی شهر ها عید اول یه عالم لباس و چیز دیگه بگیرن اگر در عقد باشی ممکنه طلا بگیرن ولی نه همه چی مثل خیلی شهرها

در کل باید بشناسی دیگه 

مراسم عقد با خانواده عروسه عروسو پاتختی به عهده خانواده داماد کل جهازبا عروس بجز تی وی و میزش و اینکه خانواده داماد به پسرشون فرش و تشک و پتو متکا و یه سرویس چینی میدن

مامانم به دوتا داداشام داد و اینکه خونه براشون خرید ماشین خرید و سرمایه برای کار بهشون داد

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)