بی_تا18 مدیر عضویت: 1392/07/08 تعداد پست: 558 عنوان میشه تو انتخاب اسم کمکم کنید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 17 بازدید | 40 پست باران، بهار، بی تا، مهرسا اگه خودتون پیشنهادی دارین ممنون میشم. اسم پسرم اشکان هست البته اصراری به اینکه بهم بیان ندارم ولی بیان که بهتر هم میشه. ممنونم 1394/11/21 | 10:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افروز19 عضویت: 1392/10/03 تعداد پست: 4313 اهههههه اسم دخمل می خواستی . حواسم نبود من به آمار زمین مشکوکم ، اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
افروز19 عضویت: 1392/10/03 تعداد پست: 4313 من اسم پریماه رو دوست دارم . من به آمار زمین مشکوکم ، اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
ققنوس_کریستالی عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 562 باران و بهار برای پرواز همیشه پَر نیاز نیست،چشمانت را ببند زیبایی ها را تصور کن؛ اکنون تو در حال پروازی...
آی_دیس عضویت: 1394/08/05 تعداد پست: 405 باران خنده ات از ته دل...گریه ات از سرشوق...روزگارت همه شاد ...سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد که بخندی همه عمر
فردوس_مامان عضویت: 1394/03/20 تعداد پست: 79 شیوا جون منم ارغوان دوست دارم و اسم انتخابی من و شوهرمه برای دختر آیندمون ان شا ا...
ستاره923 عضویت: 1392/09/07 تعداد پست: 4311 از اسمهای خودت باران و مهرسانا قشنگه اما خوب خیلی زیاد شدن من اینا رو پیشنهاد میدم شانا . شایلی .شایلین. آیلین . پونه
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 آرشین 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»