فرزان_نیکا مدیر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 799 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 39 پست سلام من بعد از بی بی زدم سریع مثبت شد تو چندثانیه سه روز هم تاخیر 1400/11/03 | 22:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرزان_نیکا مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 799 عزیزم این ماه منتفی شد، انشالله ماه بعد 🙃 پریود شدی؟
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 پریود شدی؟ اره آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 اشکال نداره عزیزم انشالله ماه بعد انشاالله، توکل به خدا آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
فرزان_نیکا مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 799 انشاالله، توکل به خدا من که همش لکه بینی دارم شیاف هم میزارم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 من که همش لکه بینی دارم شیاف هم میزارم نرفتی دکتر ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
فرزان_نیکا مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 799 نرفتی دکتر ؟ چرا چند روز پیش رفتم شیاف داد شبی یکی تازه ۵ هفته و ۵ روزم شده
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 چرا چند روز پیش رفتم شیاف داد شبی یکی تازه ۵ هفته و ۵ روزم شده عزیز دلم انشاالله بسلامتی بچتو بغل کنی ، برات دعا میکنم امشب 💕 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
فرزان_نیکا مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 799 عزیز دلم انشاالله بسلامتی بچتو بغل کنی ، برات دعا میکنم امشب 💕 مرسی گلم. انشالله شماهم به آرزوت برسی
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 مرسی گلم. انشالله شماهم به آرزوت برسی ممنونم ، انشاءاللّه😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞