2777
2789
عنوان

فروغ چ قشنگ میگه:

374 بازدید | 51 پست

حال من بد نیست 

و یعنی هیچ جای بدنم درد نمی‌کند

ولی اگر بخواهی حالم را عمیق‌تر جویا شوی 

باید به تو بگویم که

به‌هیچ‌وجه از زندگی خوشم نمی‌آید...

🥲💔🕊

‹ تازگی‌ ها‌ در برابر بی‌مهری آدم‌ها هیچ نمی‌گویم ؛ سکوت و سکوت و سکوت . . انگار که لال شده باشم ، شاید هم کور و کر دیگر نه انرژی توضیح دادن دارم و نه حتیٰ حوصله‌اش را . . .(:🖤☁️ 

- فروغ‌ ِفرخزاد

𝒎𝒂𝒉𝒔𝒖𝒏🌙مثـل مـاه ... !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجایی‌که‌شاملو‌میگه : اشکها‌را‌پشت‌ِلبخندی‌مخفی‌می‌کنیم‌که‌خیلی‌درد می‌کندوهیچکس‌نمی‌فهمد‌ما‌را‌دردِ‌همین‌نفهمیدن می‌کشد ؛ نه‌زخمها . . !🔓🗞'

سخت است همزیستی دائم با کسانی که دغدغه‌هایت را نمی‌فهمند؛امّا عزیزان تو هستند...

من هیچ وقت توقع نداشتم اون حسی که به اطرافیانم میدم رو پس بگیرم، چون اونا هیچ وقت قلب منو نداشتن

•سیاصفید•

سخت است همزیستی دائم با کسانی که دغدغه‌هایت را نمی‌فهمند؛امّا عزیزان تو هستند...

[چه دنیای عجیبی من اصلا کاری به کارهیچ کس ندارم اما همین بی ازاربودن من وباخودم بودن باعث میشود که همه درباره ام کنجکاو شوند]

فروغ‌فرخزاد

اوج‌ دردمندی و بی پناهی رو سهراب سپهری موقع سرودن این شعر چشیده: تو می گذری  زمان می گذرد چه کنم  با دلی که از تو  توان گذشتنش نیست...!

و دیگر جوان نمی‌شوم

نه به وعده ی عشق و نه به وعده ی چشمان تو

و دیگر به شوق نمی آیم نه در بازی باد و نه در رقص گیسوان تو چه نامرادی تلخی

ودریغا چه تلخِ تلخ فرو می‌ریزم با 

سنگینی این غربت عمیق در سرزمین اجدادی خویش...

من دلم برای آن شب قشنگ

من دلم برای جاده‌ای ڪه عاشقانه بود

آن سیاهی و سڪوت

چشمڪ ستاره‌های دور

من دلم برای  او  

گرفته‌است

شب‌ها که پشت فرمون میشینی و رانندگی میکنی، وقتی یک ماشین از رو‌به‌رو میاد اگر به چراغش خیره بشی، نمیتونی جاده رو خیلی خوب ببینی!  ولی وقتی به منتهی‌الیه سمت راستت نگاه کنی،  راحت رانندگی میکنی و میگذری. افکار منفی هم دقیقا همینه، اگر خیلی زیاد بهش خیره بشی و توجه کنی مسیر درست زندگی رو نمیتونی ببینی و وقتی به خودت میای، که میبینی در بیراهه زندگی می‌کنی..

سخت است همزیستی دائم با کسانی که دغدغه‌هایت را نمی‌فهمند امّا عزیزان تو هستند  -گابریل گارسیا کارکز