2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اسی جون با اجازت لینک گروه واتساپمه لطفا حمایتم کنین عکس با گردنبند خودتون فقط 55 تومن وبچه های نازتون مشهدیم لوازم آرایش وبهداشتی دارم میفروشم مسابقه وچالش دارم پر نکته وچالش مسابقم هست خرس ولنتاین وکادوی روز مادر وروز زن دارم توروخدا عضو بشین وبقیه روهم عضو کنید نیازبه پول دارم قول میدم ارزون بدم https://chat.whatsapp.com/DuImceI6u3eFiDkszYas2n

از هیچ توقع نداشته باش حتی پدرومادرت که کسیم ازت توقع کنه دخالت نکن که کسی نکنه قضاوت نکن تا کسی قضاوتت نکنه    
چرا مشکلت چیه مگه

خیلی باهام سرده.هم دیگرم خییلی دوس داریم خوب میدونم که از ته دلش دوسم داره ولی خیلی سرده.تاحالا یه دفعه نازمو نکشیده تاحالا وقتی صداش زدم بهم نگفه جانم میگه بله...

خونه بابام نمیاد باهام تاحالا نیومده هرررشب میگه بریم خونه مامانم و اونارو بیار حتی تو رابطه ازش راضی نیستم.

صبح ساعت ۸ میره بیرون ۷ شب میاد شامشو میخوره ۷ و نیم میره بیرون ۱۲ شب میاد منم بایه بچه توخونه تنها...بخدا دارم خفه میشم از تنهایی انگار توقفسم.من همش ۱۹ سالمه چرا باید انقد افسرده باشم.اصلا قدرمو نمیدونه

خیلی باهام سرده.هم دیگرم خییلی دوس داریم خوب میدونم که از ته دلش دوسم داره ولی خیلی سرده.تاحالا یه د ...

خو بشین همین حرفا رو به خودش بزن 

یه تصمیم جدی بگیرین

حقیرترین افراد کسایی هستن که دیگران رو به خاطر ویژگی های ظاهری تمسخر میکنن...فراموش نکنید که بی ارزشترین نوعِ افتخار،افتخار به داشتن ویژگی‌هاییه که خود انسان در داشتنشون هیچ نقشی نداره؛مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و... از چیزایی که خودتون به دست آوردید حرف بزنید..مثل: انسانیت، مهربانی، گذشت، صداقت و...آدمی را آدميت لازم است                                           عود را گر بو نباشد هيزم است...
خب باهاش حرف بزن عزیزم مشکلتو بگو بهش

هززززار بار بهش گفتم حتی باگریه.میگه من اینجوریم اگه تلخته راه باز جاده دراز الان ۵ ساله که زنشم یعنی از۱۴ سالگی.

هر کی جای اون بود باید دنیارو میریخت به پام