2777
2789

بچه بودم دیدم

مثل چی میترسیدم😬😬😬

خونه ی عمم دیدم، اونام خونشون تو یه باغ بزرگ بود که اطرافشون کلا جنگل بود، وای شب میخواستم بخوابم، همش احساس میکردم اون دختره از سقف خونه میخواد منو خفه کنه

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه بودم دیدم مثل چی میترسیدم😬😬😬 خونه ی عمم دیدم، اونام خونشون تو یه باغ بزرگ بود که اطرافشون ک ...

میشه بگی قصه ش چیه. مهم کنجکاوم هم میرسم نگاه کنم چون شبا کابوس میبینم خیلی وقته

میشه بگی قصه ش چیه. مهم کنجکاوم هم میرسم نگاه کنم چون شبا کابوس میبینم خیلی وقته

یه دختره هست که وقت و بی وقت یه دختر کوچولو با شنل قرمز بود فکر کنم میگیره اینو اذیت میکنه، میزنتش و خفش میکنه و اینجور کارا در صورتی که دیگران اونو نمیبینن، بعد بهش راهکار میدن که برو هیپبوتیزم کن. وقتی میره هیپنوتیزم، میبینه که اون دختر کوچولعه خواهر دوقولوش بوده که تو بچگی مرده حالا دقیق یادم نیست که این مسئول مرگش بوده یا نه و اینکه میومده خواهرشو اذیت میکرده

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱

اسی خیییلیی قدیمه داستان از این قراره دو خواهر دوقلو بودن خواهرت تو بچگی باهم دعوا میکردن اون لیلا باعث شد خواهرش بگیره الان اون بچه همون خواهر که مرده هستش الان داره اذیت میکنه کلا جالب نیست

اسی خیییلیی قدیمه داستان از این قراره دو خواهر دوقلو بودن خواهرت تو بچگی باهم دعوا میکردن اون لیلا ب ...

ممنون عزیزم پس ارزش دیدن نداره. اخه اون روز یه تیکه هاییشو نمایش گذاشته بود کنجکاو شدم

به نسبت فیلمای ایرانی ژانر وحشت دیگه خوبه بد نیست. خنده دار نیست یعنی

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞