2777
2789
عنوان

دلم شگست

210 بازدید | 22 پست

من خیلی گم میاد مریض  بشم  اگرم  بشم  نمیخابم  دکتر نمیرم چون کلا خوشم نمیاد از کسلی دکتر  رفتن. اینبار ک مریض شدم حالم  وحشتاناک بد بود استخون درد. و  دندون  فکم  کل  اعضای بدنم  درد و گزگز میگرد  گلو درد و  چشام میسوخت دردمیگرد. شوهرم گف بریم دکتر جن بار گف  گفتم نه خال ندارم  بیام. تازه از امپول میترسم  من فوبیای از امپول  سورن دارن. گف میزم بیرون توام  بخواب ک خوب شی اومد غر نزنی بری  رو اعصابم منم دلم  شگست  .ولی گذشتم  تا اینک دیرور خالش ک بامن  همسن و متاهل گف شوهرم مجبور کردم  بریم  خرید  روز مادر بخره  برام. منم ب شوهر گفتم   توچی میخری واسم اونم گف. تو که مادر نیسی وقتی  ی بچه  .مث این اوردی (منظورش  بچه  خالش بود)اوق  بت چیزی میخرم. خالش گف  اول روز زن بعد مادر متم  خیلی دلم  شکست ولی ب رو نیاوردم گفتم  توام  پسر منی دارم  بزرگت میکنم دیگ. ناراحت شدم چون  دوتا سقط کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوتا سقط داشتم سقط اولم دقیقا روز مادر بود براهمین ازاین روز خوشم نمیاد😭

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘

جات نیستم ولی درکت میکنم  دوست داری همسرت درکت کنه 

ولی خواهر .... اگر ما مث تو بخواییم بشماریم روزی صد 

جا دلمون شکسته

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عزیزدلم گاهی پیش میاد این حرفا نشنیده بگیر روز مرد جبران کن انشاءالله بزودی نی نی ام خدا بهت مید ...

مرسی گلم  انشالله. انشالله  شمام  هر حاجتی داری  هرچه زودتر  بکیری.  اره  واقعا حبران میکنم برااااش

بنظرم باید میرفتی دکتر اینجوری دیگه بهت نمیگه ببرمت دکتر میگه نمیای برا چی بگم

احه من فوبیا دارم. واقعا میترسم. الان  بخوان ازم برا ازمایشی خون  بگیرن بعدش میام خونه مریض پیشم هز نگرانی ترس.اگ میرفتم دگتر میخاست امپول  یا سرم  بکه ک من نمیخاسم

جات نیستم ولی درکت میکنم  دوست داری همسرت درکت کنه   ولی خواهر .... اگر ما ...

اخه عزیزم  بخدا من براش خیلی خوب بودم  سرما بخوره  مث پروانه  دورش میچرخم .ولی نمیدونم  ساید چون سرما خوردم  ًعیف شدم  حساس شدم