2821
2789
عنوان

عقب انداختم

112 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من 1باس پريود ميشدم نشدم هميشه پريود من منظم رو ١ ام بوده  اين ماه نشدم  ٨ روز پيش رابطه داشتم اما طبيعي جلو گيري كردم مطمعنم  اما خوب  ادم باز استرس ميگيره و اينكه  قرص لاغري گلوريا ميخورم ممكنه عقب افتادن پريودم برا اين موضوع باشع و اينكه امروز صبح بي بي چك زدم منفي بوده  و ازمايش خون دادم بازم منفي بوده   ٢ روز از موعدم گذشته ممكنه باردار باشم نشون نداده باشه دير تر نشون بده ؟؟؟  خيلي ميترسم چيكار كنم عادت بشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امکان بارداری تقریبا غیر ممکنه 

گاهی عقب جلو شدن طبیعیه

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
خوب الان من خوب استرس گرفتم بيشتر كه 😭

چرا استرس؟ عقب افتادن پریود عوامل زیادی داره مانند استرس  مصرف بعضی از داروها تغییر آب وهوا  کیست یا تنبلی تخمدان فیبروم رحمی و.... ویه عامل آن هم بارداری است وقتی شما اطمینان داری درحلوگیری طبیعی اسپرم وارد واژن نشده جای نگرانی نداره از این جهت گفتم آزمایش بهترین زمان برای تشخیص 7 روز بعداز تاخیر است که دیگر اطمینان پیدا کنی که باردار هستی یا نه. 

2828
2791
2779
2792