2789

من یک هفته قبل موعدم بیبی چک زدم مثبت شد حالا دخترم سه سالشه این ماه برادومی اقدام کردم ۷روز مونده تا موعدم حالم اصلا خوب نیست دیروز زدم منفی بود میدونم عجله کردم زود بیبی زدم از موعد بگذره دقیق تره 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
من یک هفته قبل موعدم بیبی چک زدم مثبت شد حالا دخترم سه سالشه این ماه برادومی اقدام کردم ۷روز مونده ت ...

نگران نباش خدا هرچی صلاح بدونه انجام میده من الان ۸ماهه توی اقدامم هرچی دکتر میرم قرص میده بی فایدست نه پریود میشم و نه باردار

به امید روزی که همه ی زنان چشم به انتظار مادر بشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نگران نباش خدا هرچی صلاح بدونه انجام میده من الان ۸ماهه توی اقدامم هرچی دکتر میرم قرص میده بی فایدست ...

منم فقط ذخیره تخمدان م یه مقدار پایینه دکتر دارو داده گفته سه ماه مصرف کنم واقدام کنم ببینم چی میشه اگه تو این سه ماه نتیجه نگیرم نمیدونم دیگه چیکار کنم فقط خدا کمکم کنه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
منم فقط ذخیره تخمدان م یه مقدار پایینه دکتر دارو داده گفته سه ماه مصرف کنم واقدام کنم ببینم چی میشه ...

خدا به هممون کمک کنه

به امید روزی که همه ی زنان چشم به انتظار مادر بشن
خدا به هممون کمک کنه

آره واقعا توکلمون فقط به خداست ان شالله به حق حضرت زهرا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه