2777
2789
وزنش؟؟؟پست سزمو کامل توضیح دادمه۳۸/۵بودم دیگه ۳۹بوده خب واس دو روز🥲

برا من تو ۳۲هفته۲و۴۰۰بود دیشبم با شما اینجا حرف میزدم یهو درد اومد دیدم خون اومده رفتم دکتر فرستاد بیمارستان نوار قلبشوبرداشتن معاینم کردن گفتن هنوز رحمم بازنشده شش روز به وقت سزارینم مونده هنوز.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سزارین چرا معاینه!!!؟

اخه درد داشتم دو سه روز پیش واژنم بدجوری دردمیکرد رفتم دکترم معاینم کرد با دست بعد گفت عفونت گرفتی باید کرم واژینال استفاده کنی و با امضا ۳وصابون بعد فرداش یعنی دیروز اینجا باهاتون حرف زدنی باز دردم گرفت رفتم سرویس دیدم لکه خونی اومده نرسیدم رفتم مطلب فرستادم بیمارستان اونجامه معاینم کردن گفتن رحمت باز نشده هنوز ولی استراحت کن بخاطر معاینست که اذت خون اومده الان دو روزه لکه بینی دارم 

سزارین چرا معاینه!!!؟

سایه جون من بارداری اولمه نمیدونم سزارینو معاینم میکنن یا نه دیشب مادرشوهرم و خواهرشوهرم با دکتر دعوا کردن که این سزارین میشه چرا رحمشو معاینم کردی اصلا نامشو بده ببریم بیمارستان اونا هم خیلی نرسیده بودن 

سایه جون من بارداری اولمه نمیدونم سزارینو معاینم میکنن یا نه دیشب مادرشوهرم و خواهرشوهرم با دکتر دعو ...

منم بارداری اولم بود اتفاقا....هرکی از راه میرسید میخواست معاینه کنه همشونم ناخن کاشت و ژلیش کرده😑😑😑من  معاینه میشدم جونم میرف گفتم ک اول میخواستم طبیعی باشم حتی ی روز ب دکتر گفتم فقط یاد گرفتید دست بکنید تو ادم اینم شد کار😂😂😂😂😂والا جر‌دادن با اون ناخناشون ینی ک چی مگه متر نوک انگشتاشونه ک بفهمن چقد بازه

اخه درد داشتم دو سه روز پیش واژنم بدجوری دردمیکرد رفتم دکترم معاینم کرد با دست بعد گفت عفونت گرفتی ب ...

معاینه خطرناکه....اما خب ببین درد واژن حتی تا موقع زایمانم عادیه....بریچ یا سفالیک بچت؟

معاینه خطرناکه....اما خب ببین درد واژن حتی تا موقع زایمانم عادیه....بریچ یا سفالیک بچت؟

دکتر بخاطر عفونت معاینه کرد ولی میترسم رحمم باز شه دوروز پشت سر هم اخه معاینه شدم با سه انگشتت دردم خیلی زیاد بود الانم نوشتن استراحت اومدم خونه بابام اینا از دیشب.

اوخ اوخ...پس هرکاری میکنن طبیعی بیاری

اره دیگ منم استرسم برا اونه الان معاینم کردن بخاطر دردم دیشبم بخاطر خون اومدن از طرفی هم از شانس من بخش نامه اومده حق سزارین ندارن اصلن 

اره دیگ منم استرسم برا اونه الان معاینم کردن بخاطر دردم دیشبم بخاطر خون اومدن از طرفی هم از شانس من ...

اووووو این خیلی وقته اومده ادم اختیار خودشو نداره اما خب ب هرحال میتونی یکی عین مامان من ببری با دکتر صحبت کنه ک میترسی و اینا شاید دکتر خوبی باشه

اووووو این خیلی وقته اومده ادم اختیار خودشو نداره اما خب ب هرحال میتونی یکی عین مامان من ببری با دکت ...

من بابام خودش تو بیمست دیشب همه جلو بیمارستان بودن بابام اینا همشون فک میکردن دیگ بچه بدنیا میادش بابام با دکتر دعوا کرده بود که این میترسه بچش طبیعی بیاد از اول سزارین حرف زدیم دیگ تموم اونم خودشو رسونده بود بیمارستان دید وضعیت منو بچه خوبه گفت برو فقط استراحت کن تا ۵روز صبر کن بعد سزارین میشه