2777
2789
عنوان

طلافروشی

495 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان،طلافروشی شیک ترجیحا سمت غرب تهران سراغ دارین،پاساژ کوروش رو رفتم دیدم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

طلا شیک باشه مهمه نه طلا فروشیش

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
طلا شیک باشه مهمه نه طلا فروشیش

منظورم همونه،مغازشو نمیخوام بخرم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم😘❤پونک نزدیکه بهم

منظورم همونه،مغازشو نمیخوام بخرم

درسته

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤

طلافروشی باید منصف باشد 

نه این که مثل خیلی جاها اجرت ساخت را دوبرابر بگیرند 

طلافروشی قاصدک در شمال شرق تهران-مینی سیتی

خیلی خیلی منصف هم طلا را اگر سالم باشد خوب میخره هم اجرت ساختاش پایین آنلاین هم میشه خرید کرد فاکتور رسمی هم میده 

اگر هم کار سفارشی بخواهید برایتان میزنه 

من خودم و اقوام همه از این طلافروشی خرید می کنیم در اینستا و تلگرام هم صفحه دارد 

ghasedak_jewel

این هم شماره طلافروشی: 09127175632 خانم بهبهانی

من سمت شرق میشناسم پاساژ سون سنتر طلاهاش عالیه 😍

عزیزم شما طلافروشی اطراف میدان ونک میشناسی یه سوال داشتم ؟میخوام سفارش بدم گفتم ببینم همچین طلافروشی اطلا هست؟زده میدان ونک.ضلع شمال شرقی.بازار ونک .پلاک۵

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
بوستان  برو   ی پاساژ هم بقل تیراژه اس اونجا هم طلا داره

بوستانو تو برنامم دارم برم،مرسی عزیزم