2777
2789
عنوان

سین استوری

96 بازدید | 10 پست

یک سوال راجع به سین استوری داشتم 

اگر کسی قبلا تو سین استوری جز نفرای وسط لیست بوده باشه اما الان اومده باشه نفر اول لیست ولی هیچ پیامی رد و بدل نشه چه معنیی میده؟

من قبلا پدر و مادرم اول لیست بودن حالا یک ماهی هست یکی از آشناها اومده نفر اول لیست که من هیچ ارتباط خاصی باهش ندارم و فقط فالو دارمش و خیلیم به پیجش سر نمیزنم دوستم میگه چون اون طرف خیلی به پیجت سر میزنه اسمش اومده نفر اول لیست

بیخیال از هر خیال🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت درست میگه

واقعا راس میگی یعنی چی 

یعنی اونی که اول میفته یعنی پیچ زیاد سر میزنه؟

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
بله و استوریتونو دفعات زیادی دیده

چه جالب از این به بعد باید تفتیش کنم😈

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
دوستت درست میگه

ببخشین اونی که وسط و اخرا میفته یعنی چی

ببخشین اونی که وسط و اخرا میفته یعنی چی

فکر نکنم چیزی خاصی باشه ولی اگر کسی اولین نفر استوریتونو سین زده طبیعتا باید اخرین نفر نشون بده برلی شما اگر دیدین بالاتر از همه اومده اون شخص نشون میده پیجتونو زیاد سر میزنه و استوریتو دفعات زیادی دیده

فکر نکنم چیزی خاصی باشه ولی اگر کسی اولین نفر استوریتونو سین زده طبیعتا باید اخرین نفر نشون بده برلی ...

اوه اوه خیلی مررسی 

احساس میکنم چیز بزرگی رو قراره کشف کنم😂