خواهر زمونه پست شده میدونی مردا به مگس ماده هم رحم نمیکنن یبار یه خانمه اومده بود بچشو اورده بود پار ...
درسته واسه اینکه درصد گیر دادن کمتر بشه گفتم همه هم به یک روانی هات برخورد نمکنن والا تو خیابون همه به یک زن گنده که اون دو تا جاش بزرگه یه جوری نگاه مکنن حتی میفتن دنبالش به هرحال صلاح خویش خسروان داند
If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
دخترایی هستن که با اندام صاف و بدون برجستگی هزار تا کثافت کاری میکنن بله این اندام برجسته می ...
دقیقا منم همینو میگم همین یکم برجستگی خوبه اما نه دیگه زیاد ۸۵٬۹۵ و..... اره این حرفو قبول دادم چون دیدم
If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
دقیقا منم همینو میگم همین یکم برجستگی خوبه اما نه دیگه زیاد ۸۵٬۹۵ و..... اره این حرفو قبول دادم چون ...
نه اون حد هم آدم خودش معذب میشه
هر چی نرمالش خوبه 👌
خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
نه اون حد هم آدم خودش معذب میشه هر چی نرمالش خوبه 👌
دیگه چون تفکرات متقاوته بحث کردن تو این مورد کار درستی نیست شاید طرف دوس داره ببینش و بهش نگاه کنن و اون خوشش بیاد مثل بعضی دخترها اما نمیدونه ممکنه نگاه عمیق تر بشه و به جاهای باریک کشیده بشه موفق باشی روز خوش