یعنی چی. لخت که نمیخواد بره تو جامعه ... دوما مگه شرط هرته که هرکی بیاد تجاوز کنه سوما اللن پس با ...
کلی گفتم یکی از مواردموارد فقط اینه مشکلات جسمی هم هست عدم تناسب اندام با اندامهای جنسی مشکل بوجودمیاره هیکل باید به سایز بخوره
If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
یعنی سینه بزرگ باشه لاشیا خفتت میکنن؟؟😐من سینم بزرگه تا حالا لاشی خفت کن ندیدم😶
ایشالا نکنن کلی گفتم زیبایی زیاد دردسره
If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
پس چی بگم بگم تاچ خخخ شما ذهنت چندشه که زود واکنش نشون میدی
دخترای الان ریز و کوچیکن؟؟؟؟؟ والا الان دختر ۱۵ ساله با ۲۵ ساله یکی هستن از بس زود به بلوغ & ...
کلی گفتم
خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
😐کسی ک تجاوز میکنه مشکل روانی داره ربطی ب این چیزا نداره
و همون ادم روانی یه چیز بزرگ و زیبا ببینه بیشتر تحریک میشه خخخ البته برداشت خانومای نی نی سایتی فرق داره فوری زوم مکنن رویه چیز دیگه این فقط یک دلیلشه دلایل فیزیکی و بیماری هم هست اگه اندام و هیکل ست نباشه
خواهر زمونه پست شده میدونی مردا به مگس ماده هم رحم نمیکنن یبار یه خانمه اومده بود بچشو اورده بود پارک چادری بود اصلا کاری به کسی نداشت اقاهه رو موتور اومده بود کنار نیمکتشون اونجاشو در اورده بود نشونش میداد پارک هم خلوت بود من بچمو برداشتم اصلا نفهمیدم چطور اومدم خونه والا زمونه خراب شده ربطی به اندام و زیبایی نداره مگر اینکه تیپ و لباس پوشیدنشون افتضاح باشه که خب اون دیگه حرفی واسه گفتن باقی نمیمونه!
دخترایی هستن که با اندام صاف و بدون برجستگی هزار تا کثافت کاری میکنن
بله این اندام برجسته میتونه تاثیر بزارع اما قانون کلی نیست
اما واقعا یکم برجستگی لازمه ، فقط برای دل خودت ، لباسی میپوشی قشنگ تو تن وایسه
خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
کلا طرز فکرتو حرف زدنت خیلی داغونه نمیشه سکوت کرد لاشی و دست مالی و تجاوز…
اها خب واقعیتو میگم باشه معادلشو میگم خخخ خودمم نمیخچاستم بحث به این موارد کشیده بشه ولی واکنش بعضیا دور از ذهن بود موفق باشید