2777
2789
عنوان

من نتونستم برا مامانم چیزی بخرم...

302 بازدید | 8 پست

بابام بهم یه تومن پول داده بود برا روز مادر. رفت مسافرت ...من چند هفته پیش رفتم تست مثبت کرونا خریدم که ۳ تا ازامتحانام رو بعدا بدم....برا همین هیچی نتونستم بخرم...امروز همه به مادراشون کادو دادن من فقط یه دسته گل نرگس خریده بودم...  عذاب وجدان دارم..من دختر بدی ام؟

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم خودم کیک درست کردم بردم 

کادو ندادم 

ولی اگر پول داشته باشم یه ساعت 400 میخرم برای بابام مامانم ناراحت نمیشه چون می‌دونه اوضاح چطوره 

اگر پول نداشته باشم مثل روز مادر کیک میپزم

فعال سایتم هرجا برید هستم 😁  وقتی طرفم با تو نیست زر اضافه نزن درخواست دوستی ممنوع
والا منم خودم کیک درست کردم بردم  کادو ندادم  ولی اگر پول داشته باشم یه ساعت 400 میخرم ب ...

من پول بابام بهم داد خرجشون کردم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
2790
2778
2791
2779
2792