2777
2789
عنوان

کمال گرایی

450 بازدید | 19 پست

راهکاری دارین برای برطرف کردنش؟؟ 

من خیلی کمالگرام و شاید همینکه مدت زیادیه ساکنم بخاطر اینه چون توقع دارم هرکاری رو به بهترین شکل انجام بدم و وقتی نمیشه میذارمش کنار

این کمالگراییه حتی تو زندگی مشترکمم خیلی داره اذیت میکنه

مثلا باعث میشه خوبی های شوهرمو فراموش کنم ولی اگه یه جا مطابق میل من یا اون چیزی ک تو فکرم بوده نرفت سریع به جدایی فکر کنم 

باعث شده نتونم از لحظه لذت ببرم و تو یه موقعیت شادی که قرار بگیرم به این فکر کنم اگه الان فلان کارو کنم بعدا پشیمون نمیشم؟؟ اگه این رفتارو کنم بعدا چی میشه؟؟ 

یا مثلا کلیییی دوره و مشاوره برای بهبود زندگی مشترکم شرکت کردم و رفتم و هی میگم بذار یه مشاور دیگه هم برم ک اطلاعاتم کامل تر شه ولی همه اینا باعث شده مغزم فوق العاده شلوغ بشه جوری ک تو رفتار کردن عادیم میمونم و نمیدونم چه رفتاری رو کنم درسته چی بگم چی نگم و از شوهرم فاصله گرفتم چون واقعا خودمو گم کردم 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا واسه من اینجوری شده🥺

چون حد و حدودش رو مشخص نکردی برای خودت

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

کمال گرایی یه ایراد هست و بسیار مضر 

متاسفانه در فرهنگ ما به عنوان یه مورد مثبت ازش یاد میشه ، خدا رو شکر که شما به این اگاهی رسیدین و تلاش دارین برطرفش کنید.... صحبت با مشاور خیلی کمک کننده است 

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 

برادرم همین طوره...آیندش داره تباه میشه...درسشو ول کرد فقط به خاطر اینکه خودش میگه به بعضی درسا علاقه ندارم و بدم میاد بخونمشون و نمره کم میگیرم ازشون  معدلم خراب میشه😐😐😐یا بعضی کلاسا صبح زوده و من خواب میمونم نمیرسم از اول سرکلاس باشم و اگه استادزود تر بره من نمیتونم بعدش برم😐😐

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
برادرم همین طوره...آیندش داره تباه میشه...درسشو ول کرد فقط به خاطر اینکه خودش میگه به بعضی درسا علاق ...

خیلی بده خیییلی من یکساله ازدواج کردم روز خوش نداشتم یعنی داشتماا ولی قدر ندونستم و همش تو بهترین حالتم دنبال ضعفاش گشتم ولی میبینم اطرافیانم با همین چیزای من یا حتی کمترش چقد خوشن

کمال گرایی یه ایراد هست و بسیار مضر  متاسفانه در فرهنگ ما به عنوان یه مورد مثبت ازش یاد میشه ، ...

ممنونم

کمالگرایی به نظرم در این حد که تو از خودت توقع داشته باشی کاراتو خوب و منظم انجام بدی خوبه ولی باز تو همین موردم سخت نگیری اما من واقعا خیلی پیش رفتم تو این قضیه

انشالله بتونم برطرفش کنم

ممنونم کمالگرایی به نظرم در این حد که تو از خودت توقع داشته باشی کاراتو خوب و منظم انجام بدی خوبه و ...

به این فکر کن که درسته صد خوبه ولی نود هم خوبه 

در تمام موارد 

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 

کمال گرایی چیز خوبی نیست اونی که خوبه هدف مندیه 

بین صفر تا صد 99 تا عدد هست 

لازم نیست حتما صد باشیم اول اینو بپذیر که 60 هم عدد خوبیه 70 هم خوبه 80 هم خوبه 

دوم اینکه وقتی میخوای یه کاری رو انجام بدی قدم ها رو بشکن 

دو تا مسأله توی انجام فعالیت مهمه 

یک کوچیک بودن قدم ها 

دو لذت پایان 

قدم های هر هدف رو بشکن بگو فقط می‌خوام این دوره رو شرکت کنم و فقط همین رو انجام بدم

بقیه رو نمی‌خوام که انجام بدم نمی‌خوام شرکت کنم اصلا می‌خوام توی بقیه افتضاح باشم ولی توی این دوره خوب باشم 

مثلا داری در مورد کنترل خشم آموزش میبینی بگو آقا اصلا می‌خوام یه آدم ولخرج کتاب نخون و نامرتب و شلخته باشم ولللللی کنترل خشمم اوکی باشه 

این میشه شکستن قدم 

یه هدف مشخص می‌سازی و فقط توی همون خودتو بالنده میکنی 

حالا وقتی قدم کوچیک شده باشه لذت پایان رو تجربه می‌کنی این لذت پایان بهت کمک می‌کنه مرحله بعد رو هم با اشتیاق انجام بدی و دست از متوقف شدن برداری 

با این نقشه پیش بری ممکنه حتی به اون صد هم برسی ولی این وسط هیچ چیز تو رو متوقف نکرده هیچ افکار منفی ای رو تجربه نمیکنی چون می‌دونی داری توی مسیر قدم برمیداری

اره فکر کنم من دیگه افراطی شدم تو این قضیه چیکار کنم حالا

عزیزم ببین اینکه همیشه دنبال بهترین هایی اصلأ بد نیست، اما نباید پرتوقع باشی، می‌دونی اگه نتونی از لحظات کوچک زندگی لذت ببری و با شادی های کوچک شاد نشی، این خب خیلی بده، یکم سطح توقعت رو پایین بیار، تلاش کن همیشه بهترین ها رو داشته باشی اما اگه نشد و نتونستی به کم هم قانع باش

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

خیلی بده خیییلی من یکساله ازدواج کردم روز خوش نداشتم یعنی داشتماا ولی قدر ندونستم و همش تو بهترین حا ...

من خودمم همین طورم دقیقا...اصلا بلد نیستم حالم خوب باشه...همش تو حال خوبم دنبال یه چیز منفی ام که غر بزنم و بگم به این دلیل بهم خوش نمیگذره.....بعد مثلا جاریم  یا دوستام بهم میگن  خوش به حالت فلان،میگم ای دل غافل راست میگن ها...چرا پس من نمیبینم این همه نعمتو این همه خوشبختیو..

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
کمال گرایی چیز خوبی نیست اونی که خوبه هدف مندیه  بین صفر تا صد 99 تا عدد هست  لازم نیست ...

دورت بگردم مرررسی که انقد قشنگ راهنماییم کردی 

واقعا همینه من میخوام همه چی رو باهم داشته باشم اونم کامل اینه که هی نمیشه و هی سرکوب شدم تا الان ک مدت زیادیه شاید سه چهارسال که ساکنم 🥺🥺🥺

حتما تلاش میکنم