2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز پیش یک شماره ناشناس بهم زنگ زد هیچ وقت جوابشو ندادم ولی یک هفته بود هر روز داشت بهم زنگ میزد وقتی زنگ میزد یا گوشی دستم نبود یا رو سایلنت بود نمیفهمیدم تا چنند روز پیش که جوابشو دادم وقتی جوابشو دادم گفتم شما گفت یک آشنا بعد من قطع کردم دوباره زنگ زد گفتم آقا مزاحم نشین باز قطع کردم دفعه سوم رنگ زد فوشش دادم ولی بازم از رو نرفت بلاکش کردم گفتم دیگه تموم شد ولی باز یک شماره دیگه بهم زنگ زد گفت یا باهام قرار میزاری بیای بیرون یا اینکه مجبورت میکنم بیای منم دوباره فوشش دادم بلاکش کردم پسره باپنج تا شماره مختلف بعم زنگ زد منم دیگه بلاک میکردم جواب نمیدادم نزدیک دو ساعت فقط داشتم باهاش دعوا میکردم تو واتساب بهم پیام ميداد دیگه اسي شدم 

یه سوال اینا شماره از کجا میارن؟ منم هیچ جا شمارمو ب اشتراک نزاشتم ولی دوسه بار مزاحم شدن ک گوشی رو دادم دست داداشم. یکیشون که همین سه روز پیش بود زنگ زد دیدم ناشناسه دادم داداشم جواب بده بعد دیدیم مشکوکه داداشم قط کرد دیگه جوابش ندادیم پیام ساده فرستاد که مگه چی گفتم زود ناراحت شدین! منم باز بی محلی کردم ولی دیدم دو دیقه بعد توی وات با یه شماره دیگه پیام داده من همونم بهتون زنگ زدم. منم بلاکش کردم. 

واقعن اینا شماره از کجا میارن؟!؟ 

پینوکیو کجایی؟! اینجا هر روز دروغ ها بزرگ تر می شوند و دماغ ها کوچیک تر...

گوشیمو گذاشتم رو اپن رفتم سرویس بهداشتی یادمم رفت گوشیو بزارم رو سایلنت يعو گوشی رنگ زد منم سریع بلند شدم که برم اگه اون بود جواب بدم تهدیدش کنم که دیدم مامانم جواب داد مامانمم گفت تو کی انقدر زنگ میزنی به دخترم حالا منم دست پام میلرزید پسره برداشت گفت من دوست پسرم یا میزاری بیاد باهام بیرون یا به زور میبرمش 

گوشیمو گذاشتم رو اپن رفتم سرویس بهداشتی یادمم رفت گوشیو بزارم رو سایلنت يعو گوشی رنگ زد منم سریع بلن ...

اوه اوه خاک به سرش. الکی اعتماد مادرا رو خدشه دار میکنن مزخرفااااا 

پینوکیو کجایی؟! اینجا هر روز دروغ ها بزرگ تر می شوند و دماغ ها کوچیک تر...

حالا وقتی اینو گفت مامانم یک لحظه خشکش زد بعد فوش کل خاندانشو داد بعدگفت شمارتو میدم به باباش پدرتو در بیاره  بعد قطع کرد حالا منم انقدر استرس گرفته بودم عرق رو کمرم نشسته بود مامانم شروع کرد به دعوا کردن گفت دستت درد نکنه رفتی برای من دوست پسر گرفتی باهاش میخوای بری بیرون منم گفتم ن بخدا من از خونه تنهایی بیرون نمیرم چه برسه بخوام برم سر قرار یک دعوای خیلی بد مامانم باهام کرد یک. چشم خون بود یک چشم اشک 

انقدر گریه کردم نفرینش کردم مامانم شماره رو داد به بابام بابامم به همشون زنگ زد فقط یک شماره جواب داد تازه اونم شماره خودش نبود شمارا دوستش یود بابام زنگ زد بهش گفت مرتیکه ت غلط کردی مزاحم ناموس مردم میشی گوه خوردی ‌اگه یکبار دیگه رنگ. بزنی پوستتو میکنم یک جا گیرت میارم انقدر میزنمت صدای سگ بدي پسره ام برداشت گفت بخدا آقا من کاری نکردم گوشیو دوستم گرفته بود با شماره من به دختر شما زنگ زده بود 

خلاصه مامانم بابام گفتن تو یک کاری کردی که این مزاحمت شده حالا من یک دختریم وقتی میرم بیرون با مامان بابام میرم بیرون تا حالا ن به کسی شماره دادم ن گرفتم الکی اعتماد مامانمو فقط ازم گرفت تا عمر دارم نمیبخشمش تا حالا نشده بود بخاطر یک انگل گریه کنم