2777
2789
عنوان

زووووودبیاین

94 بازدید | 15 پست

یه نفرو دوست دارم الان سه ساله دارم باهاش کار میکنم 

کارمون در حوزه پژوهش هست 

من پنج میلیون پول یه یه نفر دادم گفتم بهم انجام بده وبع کسی که دوستش دارم نگفتم که به کسی دادم الان میانه ما بهم ریخته بهش میگم رو فایلی که بهت میفرستم انجام بده میگه نه فایلی که خودم دارم انجام میدم، منم گفتم حالا که اینجوریه من دو میلیونی که جفت نیست نمی‌پردازیم اونم گفت بع خدا واگذارت میکنم منم گفتم مگه تو نگفتی هر چی بگی انجام میدم حالا این فایل مهمه میگه نه فقط فایل خودم، حالا به نظرتون میره به پسره بگه که این سه سال فایلهاشو به من می‌داده انجام بدم چون میدونه دوستش دارم وادمی هست بشدت زیر آب زن 

اگه پسره بفهمه چی میشه؟ 😢

من نفهمیدم🤕🥴

با یه نفر همکارم که دوستش هم دارم

این وسط کارامو میدادم یع خانم انجام بده 

واون خانم هم میدونست که من این آقا رو دوست دارم حالا میانه مون بهم ریخته به نظرت به آقا میگه؟ 

اگه آقا بفهمه چی میگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با یه نفر همکارم که دوستش هم دارم این وسط کارامو میدادم یع خانم انجام بده  واون خانم هم میدون ...

تو مدیر پروژه هستی ؟ هزینه پروژه به کارت تو ریخته شده ؟

و خدا...ناب ترین لیلی دنیای من است🍃🍁
تو مدیر پروژه هستی ؟ هزینه پروژه به کارت تو ریخته شده ؟

نه هزینه از خودمه ولی آره پروژه هم از منه 

ولی پول دادم به اون خانم انجام بده وبا این آقا هم همکارم  ودوستش دارم تا الان  هم جوری رفتم جلو که میخواد بیاد خواستگاریم  اگه این خانم به پسزه بگه دیگه هیچ؟ حالا چکار کنم

نه هزینه از خودمه ولی آره پروژه هم از منه  ولی پول دادم به اون خانم انجام بده وبا این آقا هم ه ...

بره چی بگه مثلا . خب پول دادی استخدامش کردی چه ایرادی داره من نمیدونم . تازه این خانم چ ا باید عشق تورو بشناسه چرا گاف دادی؟

بره چی بگه مثلا . خب پول دادی استخدامش کردی چه ایرادی داره من نمیدونم . تازه این خانم چ ا باید عشق ت ...

آره نباید میگفتم بهش

میدونی این خانم پولش دادم که پروژه دانشگاهی رو انجام بده

آره نباید میگفتم بهش میدونی این خانم پولش دادم که پروژه دانشگاهی رو انجام بده

جایی تو باشم هردو رو مدیریت میکنم و یکم بامسره سرسنگین میشم ( دست پیش میگیرم که ..) با دختره هم گرم بگیر تا کارت را بیفته و تمام شه کار پروژت

هنوز کات نیس احتمالش هست بیاد خواستگاری 

اها با اون خانم میونتون بهم خورده ،خیلی بد تعریف کردی 😑🤦‍♀️

در کل دروغگو دشمن خداس😂😂ولی نباید میذاشتی خانم طرفتو بشناسه یا قضیه رو بدونه باید میدادی ی غریبه کارتو بکنه الانم فقط بشین و توکل کن

جایی تو باشم هردو رو مدیریت میکنم و یکم بامسره سرسنگین میشم ( دست پیش میگیرم که ..) با دختره هم گرم ...

باشه مرسی آخه دختره جوابمو حتی نمیده اینقدر عقده ای هست تو مجردی پیر شده چکار کنم اصلا نمیزاره من صحبت کنم خیلی دختر خرابی هست نیدونم که چقدر زیرآب همه رو زده چقدر اشتباه کردم بهش گفتم 

باشه مرسی آخه دختره جوابمو حتی نمیده اینقدر عقده ای هست تو مجردی پیر شده چکار کنم اصلا نمیزاره من صح ...

روز زنه ی بهونه ای جور کن و مکهایی اتفاق افتاده برو پیشش تو پول دادی نزار از دستت بره

روز زنه ی بهونه ای جور کن و مکهایی اتفاق افتاده برو پیشش تو پول دادی نزار از دستت بره

هنوز نصف پول رو ندادم 

به دختره گفتم اگه رو لین فایل انجام ندی از پنج میلیون یک میلیون دیگه شو نمیدم اونم گفت حلالت نمیکنم اگه ندی چون زیر آب زنه میگم نکنه بهش بگه