2777
2789

چی بزنیم؟

حتما میزنیم دیگه گفتن نداره ک

زیر ۲۰۰ تا قبول نمیکنم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بهتره برای توصیه هایی که میکنیم دلیل بیاریم

وگرنه نه اثر دارند نه مهم تلقی میشن

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین. سه چیز است که همه مردم به آنها نیاز دارند: امنیت، عدالت و رفاه.

افرین ۲۰۰خوبه اخه بعضیا خیلی پروان میگن ۱۴سکه

خب قبول نمیکنم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
به نظرم بهتره برای توصیه هایی که میکنیم دلیل بیاریم وگرنه نه اثر دارند نه مهم تلقی میشن

نمونش دوست خودم مهریش ۱۴سکه بود اقا خیلی خیلی موجه و خوب شغل عالی خانواده خوب الان یه بچه دارن حالا میخواد دوستمو طلاق بده انقد مهریش کمه که خود قاضی برگشته گفته مگه هول بودی با ۱۴سکه ازدواج کردی

نمونش دوست خودم مهریش ۱۴سکه بود اقا خیلی خیلی موجه و خوب شغل عالی خانواده خوب الان یه بچه دارن حالا ...

اگر دوستتون مستقل نبوده و درامد هم نداشته اشتباه کرده

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین. سه چیز است که همه مردم به آنها نیاز دارند: امنیت، عدالت و رفاه.