2777
2789
عنوان

بیاین راجب روز زن یه چی بگم 😅

250 بازدید | 23 پست

یه دوستی دارم که چند وقته عقد کرده. مادرشوهر وخواه شوهرش بیمارستان بسترین بخاطر کرونا حالشون بده . اینا اشنای ما هستن .دختره از چند روز قبل روز زن پاشو تو یه کفش کرد که باید برام کادو بخری وببریم رستوران . حالا حال پسره بدد بخاطر خونوادش .خودشم احتمالا درگیر کرونا. خلاصه دختره جنگ جهانی راه انداخت و گریه که باید برام طلا بخری . بدبخت پسره هم رفت براش پابند خرید و بردش رستدران بعد الان استوری گذاشته که مرسی از سوپرایز قشتگ عشقم خدا مرسی که عشقی بهم دادی که در هر شرایطی به یادمه😂😂خلاصه بگم اینکه میبیند بعضیا برا زنشون سنگ تموم میزارن فک نکنید خودشون بفکرشون میرسه گاهی باید خودمون وارد عمل بشیم😂😂😂البته بعضی اقایونم واقعا خودشون وارد عمل میشنا اونا کم یابن 😂

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

,,چه زشت من بمیرمم چنین کادویی نمیخوام این فقط میخپاسته استوری کنه وگرنه عشق و محبت باید دلی باشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکته خوبی گفتید

غالب کسانی که همسرای خوبی دارند که اداب دان هستند خودشون زحمت کشیده اند مسائل رو یاد داده اند

قرار نیست سلیقه ما وحی بشه به همسرمون

خودم کلی با همسرم حرف زدم در عمل و گفتار شناخت خودم رو برای همسرم راحت کردم و الان میدونن چه چیزایی برام مهمه

اینکه کسی دوستمون داره دلیل نمیشه از سلیقه ما هم خبر داشته باشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

منم شوهرم چیزی بخام باید بهش بگم اصلا خلاقیت نداره اصلا نمیدونه سوپرایز چیه نمیدونم مردا همه اینن یا ...

نگران نباش همه همینن 😂

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

نکته خوبی گفتید غالب کسانی که همسرای خوبی دارند که اداب دان هستند خودشون زحمت کشیده اند مسائل رو یا ...

چقد منطقی احسنت واقعا♥️

♥️میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید یکساله منتظرم😢😢😢🙏