2777
2789
عنوان

روز زن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 25 پست
ولی اصلا خودتو ناراحت نکن...نمیدونم چرا میگه شامل تو نمیشه🤷🏼‍♀️

چون میگه ما ک هنوز رابطه نداریم زن نیستی، بچه هم ک نداری

ولی نمیگه بالاخره زن منی 

منم باهاش بحث نکردم چون تهش میخواست یه تبریک فرکالیته بگه ک بیشتر بهم برمیخورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حتی روز تولدش مجبور بودم شهر دیگه باشم قبل رفتنم واسش کیک درست کردم ک بگم به یادت هستم ولی اون ...

میخام بگم بیخیال ولی نمیشه من خودم دیشب دعوامون شد هرچی از دهنش دراومد گف شب از سردرد نخابیدم منتظرم دخترم بیدار شه ببرمش بیرون چون طفلک دیشب داش گریه میکرد چرا بابا کیک نگرفته بود واقعا همینا باعث دلسردی میشه تو زندگی من که دیگه حسی بهش ندارم 

چون میگه ما ک هنوز رابطه نداریم زن نیستی، بچه هم ک نداری ولی نمیگه بالاخره زن منی  منم باهاش ...

عجب‌‌‌‌‌‌...عب نداره 

بعضی موقع ها این مردا برای خودشون استدلال های عجیب دارن

رفتی خونه ی خودت درستش میکنی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

میخام بگم بیخیال ولی نمیشه من خودم دیشب دعوامون شد هرچی از دهنش دراومد گف شب از سردرد نخابیدم منتظرم ...

واقعا درکت میکنم 🥺❤

ما زنا واقعا پیچیده نیستیم یه کوچولو محبت از طرف شوهرمون واقعا روزمونو میسازه

من تصمیم گرفتم یه امروز هم بهش فرصت بدم اگه اومد یا حرکتی زد که هیچی اگه نه واقعا مثل سابق بهش محبت نمیکنم چون ایییینقدر محبت کردم که دیگه جزیی از رفتارم میدونه 

عجب‌‌‌‌‌‌...عب نداره  بعضی موقع ها این مردا برای خودشون استدلال های عجیب دارن رفتی خونه ی خود ...

اره یه منطق جدا دارن واسه خودشون😐❤

کلا اهل جشن و سوپرایز و فلان نیس 

واسه تولدمم یه روز قبلش ویس داد تبریک گفت بعد یه مبلغی انتقال داد به کارتم گفت اینو رو حساب کادو نذار برو اون چیزی که دوس داشتی بم گفتی رو بخر واسه تولدم منم فکر کادو نباش 😐

حقیقتا منم امسال بهش کادو ندادم ولی کلیپ درست کردم کیک هم گرفتم

اره یه منطق جدا دارن واسه خودشون😐❤ کلا اهل جشن و سوپرایز و فلان نیس  واسه تولدمم یه روز قبلش ...

خیلی از مردا اینطورین،بعضی از زنا هم خودشون به زور میگیرن 

ولی بعدها بگو بهش، بگو زن بودن فقط به مسائل جنسی مربوط نمیشه

زن حرمت داره،پس اونوقت زنی که نتونه به هر دلیلی رابطه داشته باشه،تو زن حسابش نمیکنی

بهش بگو تو مرد منی الان،درسته من از لحاظ جنسی با تو رابطه ندارم،ولی واقعا من تورو مرد خودم میدونم

یکم از این حرفا با آرامش بزن بهش

شاید واقعا نمیدونه

بعد روز دختر بگو بهت کادو بخره😜 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

کلا محبت کلامی رو یاد نگرفته این بشر ولی واقعا من تصمیم داشتم روز مرد واسش کادو بگیرم اما اینکارو ن ...

روز مرد یه استوری بزار روز مرد مبارک بعد استوری بعدیش مخصوص برای پدرت استوری بزار و هیچ اسمی از شوهرت نذار 🙌

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

خیلی از مردا اینطورین،بعضی از زنا هم خودشون به زور میگیرن  ولی بعدها بگو بهش، بگو زن بودن فقط ...

تا امروزم بهش فرصت میدم ببینم چیکار میکنه 😐

اره دوس دارم یه بار بهش بگم 

دوماه دیگه دارم میرم خونه خودم دیگه اونم شاملم نمیشه😂

تا امروزم بهش فرصت میدم ببینم چیکار میکنه 😐 اره دوس دارم یه بار بهش بگم  دوماه دیگه دارم میر ...

خب به سلامتی😂

کلا امسال کادو نمیگیری دیگه