2777
2789
عنوان

روز زن 😐

279 بازدید | 25 پست

من عقدم یکساله

دیروز دیدم شوهرم واسه مادرش استوری گذاشت تو گوشیش هم دوتا قلب گذاشته کنار اسمش

ولی اسم من همون خودشه و دیروز حتی یه تبریک هم نگفت بهش گفتم میگه هنوز شامل تو نمیشه 😐

پارسال همین روز هم میدونست ناراحتم از کسی اومد واسم گل اورد واسه روز زن

ولی شوهرخواهرم واسه مادرخودش، مادرمن و خواهرم استوری گذاشته الانم زنگ زد تبریک گفت و کادو گرفت 🥺

شما بودی ناراحت نمیشدی🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی شوهرت انقدر چیزه که نمیخواد یه تبریک کلامی بگه حداقل یه شاخه گل که میدونه خوشحال میشی بگیره:/ 

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

حرفشون غیرمنطقیه و اگر این دلیل حتی یه تبریک نگفتنشونه شما هم حق دارین روز مرد رو تبریک نگین چون روز مرد هم شامل همسرتون نمیشه

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
توام روز مرد تبریک نگو 

نمیگم 

تصمیم داشتم روز مرد عکس بابام و خودشو بذارم و تبریک بگم و حتی کادو بدم ولی دیگه اینکارو نمیکنم

من تولد امسالش واسش کلیپ درست کردم فرستادم اما استوری نذاشتم براش یعنی واسه اون اینکارو میکنه؟؟ 

ینی شوهرت انقدر چیزه که نمیخواد یه تبریک کلامی بگه حداقل یه شاخه گل که میدونه خوشحال میشی بگیره:/&nb ...

کلا محبت کلامی رو یاد نگرفته این بشر

ولی واقعا من تصمیم داشتم روز مرد واسش کادو بگیرم اما اینکارو نمیکنم چون شاملش نمیشه😒