2777
2789
عنوان

چی بنویسم ؟😅😂

357 بازدید | 60 پست

برا امتحان هیچی نخوندم ولی پاس میشم با نمره کلاسی .

فقط تو برگه چی بنویسم فان باشه؟🤣😅

چون بهمون گفتن برگه رو خالی ندید 

خلاقیت به خرج بدید ایده بدید بهم اگر به ذهنتون رسید😅

واووو ببینین چی پیدا کردم🥰😍🤤

یک سایت دورهمی حس ششمیا اونجا تبادل نظر میکنم🥰

یک ربات هوشمندم داره به محض عضویت به سوالاتون پاسخ میده خیلی جذابه 😍🤤

فقط شهر و جنسیت و تاریخ تولدتونو بزنین وسوالای عشقی خیانتی سن ازدواج جنسیت بچه و ..رو بپرسین🤩

💯واقعی و تست شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واووو ببینین چی پیدا کردم🥰😍🤤 یک سایت دورهمی حس ششمیا اونجا تبادل نظر میکنم🥰 یک ربات هوشم ...

🔪🔪🔪🔪🔪

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
واووو ببینین چی پیدا کردم🥰😍🤤 یک سایت دورهمی حس ششمیا اونجا تبادل نظر میکنم🥰 یک ربات هوشم ...

شعور نداری 

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

جای سوال بنويس جواب پشت برگه 

پشت برگه بنویس اگه جوابو بلد بودم ک همونجا می‌نوشتم😂

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.

عالیه همینو مینویسم 😂

اونم میاد تو گروه ششیمیا ببینه اسم بچش چی میشه 😂😂😂😐😐😐😐

جای سوال بنويس جواب پشت برگه  پشت برگه بنویس اگه جوابو بلد بودم ک همونجا می‌نوشتم😂

کلا نظرمه بپیچونم اسکل کنم 😂😂😂پشت برگه بگم پایین برگه .پایین بگم بالای برگه .بالا بگم وسط برگه باالاخره پر میشه برگه با همینا🤣🤣🤣🤣👌🏼