2777
2789
عنوان

قلب جنین

72 بازدید | 15 پست

کسی هست اینجا تو هفته هفت و هشت  بهش گفته باشن قلب جنین تشکیل نشده ؟ تا قبل اینکه سونو بدید علائمی چیزی داشتید مثل درد یا لکه چیزی ؟ الان شش هفته و ۴ روزمه ب نطرتون هنوز زوده برم سونو بدم واسه ضربان قلب ..؟ دو سه روزه خیلی درد دارم جوری ک نمیتونم راه برم انگار میخوام پریود بشم همش خودمو چک میکنم خونریزی چیزی نداشته باشم

دردی ک نتونی راه بری مهمه .. حتما برو سونو . ولی حس پریودی طبیعیع 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
دردی ک نتونی راه بری مهمه .. حتما برو سونو . ولی حس پریودی طبیعیع 

فردا دیگه حتما میرم دیروز بعدازطهز خواستم برم بخاطر روز زن مرکز شهر شلوع بود همه مسیر ها رو بسته بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا دیگه حتما میرم دیروز بعدازطهز خواستم برم بخاطر روز زن مرکز شهر شلوع بود همه مسیر ها رو بسته بود ...

بیشتر بخاطر دردت میگم بری .. وگرنه برای سونوی قلب زوده . 

مقعدتم تیر میکشه؟ یا ب شکمت فشار بدی دردت میاد؟ 

یا شونه و دستت درد میکنه ؟اینا مهمه.

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
بیشتر بخاطر دردت میگم بری .. وگرنه برای سونوی قلب زوده .  مقعدتم تیر میکشه؟ یا ب شکمت فشار بدی ...

شونه و دستم درد نمیکنه ولی معقد اره پریروز خیلی کار کردم تو خونه مهمان داشتم یهو از ساعت شش بعدازطهر دردم شروع شد جوری ک شب حس میکردم درد زایمانه 😩 زایمان اولم طبیعی بود اینقد درد نکشیدم

شونه و دستم درد نمیکنه ولی معقد اره پریروز خیلی کار کردم تو خونه مهمان داشتم یهو از ساعت شش بعدازطهر ...

اخی عزیزم انشالله ک چیز مهمی نیست اما حتما برای سلامتی خودتم که شده برو خیالت راحت بشه ..⚘

اخی عزیزم انشالله ک چیز مهمی نیست اما حتما برای سلامتی خودتم که شده برو خیالت راحت بشه ..⚘

انشاالله خودمم حس میکنم ی ایرادی هست اخه تو بارداری اولم درد پریودی داشتم ولی قابل تحمل بود 

انشاالله خودمم حس میکنم ی ایرادی هست اخه تو بارداری اولم درد پریودی داشتم ولی قابل تحمل بود 

انشالله که هر چی به صلاحته عزیزم

عزیزم اول از همه نگران نباش و به خودت استرس نده که اصلا برات خوب نیس آرامشتو حفظ کن، دوم اینکه فردا یه سر برو دکترت چک شی خیالتم راحت میشه ضرری نداره که زیادم خودتو خسته نکن کار نکن مهمون اینارو دیگه فعلا بیخیال شو مواظب باش به فکر خودتو بچت باش فعلا ان شاالله که چیزیت نیس ولی حواست به خودت و فندقی باشه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

راستی میتونم بپرسم چن سالته و بچه ی اولت چن سالشه؟ من برا خودم می پرسم ببینم کی وقتشه دومی رو بیارم البته به خودم و شرایطمو پسرم باشه فعلا آمادگی ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
راستی میتونم بپرسم چن سالته و بچه ی اولت چن سالشه؟ من برا خودم می پرسم ببینم کی وقتشه دومی رو بیارم ...

۳۲ سالمه پسر اولم ۷ سالشه ..این کاملا ناخواسته باردار شدم اثلا قصد نداشتم

عزیزم اول از همه نگران نباش و به خودت استرس نده که اصلا برات خوب نیس آرامشتو حفظ کن، دوم اینکه فردا ...

مرسی عزیز دلم خدا رو شکر از صب بهترم تو هفته هفت این دردا طبیعیه فکر کنم هم برا خستگی بود و هم سرما ایتقد دردم زیاد شد

۳۲ سالمه پسر اولم ۷ سالشه ..این کاملا ناخواسته باردار شدم اثلا قصد نداشتم

نه عزیزم ناخواسته نگو بگو خدا خواسته، سنتم که خوبه دیگه دیر میشد به مشکل برمیخوردی، پسرتم سنش عالیه مستقل شده خیلی از کاراشو خودش میکنه و راحتی زیاد مراقبت ۲۴ ساعته از همه ی کاراش و مسئولیتاش لازم نیس، من خودمم پسرم اسفند چهار سالش میشه خودمم ۲۶ سالمه فعلا میگم سنمم کوچیکه خودشم پسرمم خیلی کوچیکه بذا یکم مستقل شه بعد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم ناخواسته نگو بگو خدا خواسته، سنتم که خوبه دیگه دیر میشد به مشکل برمیخوردی، پسرتم سنش عالیه ...

اره ان شالله بزار پسرت بزرگتر شه. بعد اقدام کن واقعا دوتا بچه لازمه من پسرم همش میگفت چرا همه داداش دارن یا اجی من ندارم ..بچه باید همبازی داشته باشه من و باباش باهاش بازی میکنیم ولی تخلیه نمیشه که ...اینم دیگه خواست خدا بود ب دل پسرم کار کرد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 58 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز