2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 35 پست
گفت مجبوره سفر کاری منم بهش اعتماد کردم 

نگران نباش عزیزم 

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
خانمه مجرده

نمیدونم بخدا تا حالا از نزدیک ندیدمش ولی اون میدونه شوهرم زن و بچه داره چون مغازه هاشون نزدیک همن 

شوهرم میگه طرف شوهر داره و یه پسر 25 ساله ولی شک دارم راست گفته باشه

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم تاوان بدی بده چون دفعه اولش نیس اینکار 

پس اگه اینطوره مطمئن باش تاوان میده 

بشین برا زندگیت یه فکر جدی و اساسی کن اگه میخوای ادامه بدی یا بشینی نقشه بریزی ازش مدرکی جمع کنی میتونی ها کاری نداره فقط یکم وقت و هوش میخواد با کمک یه دوست قابل اعتماد یا وکیل خودت که بهتر در جریانی 

اگه هم میتونی تحمل و صبرکن خودش تاوانشو میده به وقتش ولی نباید عجله کنی ، تاوان میده و  خودتم میبینی 

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️
پس اگه اینطوره مطمئن باش تاوان میده  بشین برا زندگیت یه فکر جدی و اساسی کن اگه میخوای ادامه بد ...

منتظر همین تاوان دادنم 

خانوادم بخاطرش طردم کردن 7 سال نه جایی دارم نه کسی رو دارم پشتم باشه 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
منتظر همین تاوان دادنم  خانوادم بخاطرش طردم کردن 7 سال نه جایی دارم نه کسی رو دارم پشتم باشه&n ...

اوضاع مالیش چطوره ؟ چی از خودش داره؟

حق داری عزیزم اکثر خانمای ایرانی به خاطر بی پناه بودنشون از شوهره جدا نمیشن مامان خودمم همینطوره چون خانواده مامانم پشت و پناه خوبی براش نبودن و نیستن طلاق نگرفت و نمیگیره چون جایی نداریم بریم بابای من تو این چیزا نیست اون دیوونه بازیش تو چیزای دیگست خدا همشونو لعنت کنه 

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

لطفا این تاپیکو حذف کن