2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 35 پست
گفت مجبوره سفر کاری منم بهش اعتماد کردم 

نگران نباش عزیزم 

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
خانمه مجرده

نمیدونم بخدا تا حالا از نزدیک ندیدمش ولی اون میدونه شوهرم زن و بچه داره چون مغازه هاشون نزدیک همن 

شوهرم میگه طرف شوهر داره و یه پسر 25 ساله ولی شک دارم راست گفته باشه

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم تاوان بدی بده چون دفعه اولش نیس اینکار 

پس اگه اینطوره مطمئن باش تاوان میده 

بشین برا زندگیت یه فکر جدی و اساسی کن اگه میخوای ادامه بدی یا بشینی نقشه بریزی ازش مدرکی جمع کنی میتونی ها کاری نداره فقط یکم وقت و هوش میخواد با کمک یه دوست قابل اعتماد یا وکیل خودت که بهتر در جریانی 

اگه هم میتونی تحمل و صبرکن خودش تاوانشو میده به وقتش ولی نباید عجله کنی ، تاوان میده و  خودتم میبینی 

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️
پس اگه اینطوره مطمئن باش تاوان میده  بشین برا زندگیت یه فکر جدی و اساسی کن اگه میخوای ادامه بد ...

منتظر همین تاوان دادنم 

خانوادم بخاطرش طردم کردن 7 سال نه جایی دارم نه کسی رو دارم پشتم باشه 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
منتظر همین تاوان دادنم  خانوادم بخاطرش طردم کردن 7 سال نه جایی دارم نه کسی رو دارم پشتم باشه&n ...

اوضاع مالیش چطوره ؟ چی از خودش داره؟

حق داری عزیزم اکثر خانمای ایرانی به خاطر بی پناه بودنشون از شوهره جدا نمیشن مامان خودمم همینطوره چون خانواده مامانم پشت و پناه خوبی براش نبودن و نیستن طلاق نگرفت و نمیگیره چون جایی نداریم بریم بابای من تو این چیزا نیست اون دیوونه بازیش تو چیزای دیگست خدا همشونو لعنت کنه 

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

لطفا این تاپیکو حذف کن