2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم یه وقتایی ادم دلش مجردی میخا یه وقتایی میمیره برا یه لبخند بچش 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    

من24سالمه یک مادر خسته یادوتادخترپشت سرهم بعضی وقتااونقدخسته میشم وروم فشاره که میشینم گریه میکنم ولی بعضی وقتااوقاتموبابچه هام میگذرونم خوش میگذره بهم درکل به نظر من سختیش بیشترازاسونیشه

خدایاشکرت

انقد دادو بیداد میکنن سر زایمان بعدش بچهرو میزاره رو سینشون بوسش میکنن میخندن

قبلش ی میگن وا بچه چی بود من بچه رو میخاستم چیکار شوهرم گف ها ولی گوش نکردم 

بعدش میگن بدهببینم ناقلارو  

زیباترین لحظه برای من نفس کشیدن نوزاد چند دقیقه ای تو دستامه  

من مامانه۲۱سالم یه دخمل یک ونیم ساله دارم بچه داری خیلی محدودیت ومسئولیت داره اما شیرینیه خودشم داره دیگه اما در کل خیییلی سخته بچه داری من دیگه بچه نمیارم تک فرزند میمونه دخملم😊🌹

♡🦋جور دیگر باید دید،زیرا جهان جور دیگر است♡🦋

اوایلش سخته چون پذیرش این موضوع که من الان مسئول این بچه هستم و باید تمام گریه هاشو بهانه هاشو گرسنگی پوشک..... تحمل کنم ولی هم سنای من مجردن البته اینا همش برای اون روزای اول مادر شدنه بعد کم کم عاشق جیگر گوشت میشی و به خودت افتخار میکنی که ی قدم جلوتری نسبت به هم سن وسال هات اون افکار اشتباه رو میزاری کنار که بیشترشم از عوارض زایمانه چه 20باشی چه 40همچین حس و حالی داری همین که تونستی تو این سن از پس اداره زندگی و درس و پرداختن به علاقه های شخصیت و فرزند بربیای خیلی عالیه درسته درس خوندن مشغول تفریح خودت باشی و مجرد خیلی راحته ولی همه چی بستگی به شرایط زندگی هر شخص داره بالاخره حتی همون مجرد هم شرایط مشابه رو تجربه میکنه