2777
2789
عنوان

راه حل بدین بهم 😥

124 بازدید | 11 پست

من فکر میکردم پسر همسایمون یه پسر مذهبی و چشم پاک و مومن و مودب و خوش اخلاقه 

ولی اینطور نیست چون پیج اینستاش رو پیدا کردم و فهمیدم که سیگار می کشه و گردنبند میندازه و دوست دختر داشته و کمی بی ادب و بد اخلاقه خیلی زوووووود عصبانی میشه و دختر های بسیار بد حجاب رو فالو کرده و اون ها رو لایک کرده و کامنت گذاشته

و همه ی اینا خط قرمز های منن 

ولی من وقتی اینا رو فهمیدم بازم نمیتونم فراموشش کنم 

خودم خسته شدم 

دلم نمیخواد دوسش داشته باشم 

وقتی اینا میاد تو ذهنم ازش بدم میاد اما وقتی می بینمش کلا اینا یادم میره و علاقم بهش بیشتر میشه 

چی کار کنم به نظر شما؟  به خدا خسته شدم 🥺😔😥😭

خدایا دیگه تحمل ندارم 

دیگه چقدر باید صبر کنم 

خدایا چرا با بی محلی هاش زجرم میده 

خدایا راه درست رو بهم نشون بده 

دیگه بریدم دیگه نمیتونم 😭😭😭😭🥺🥺🥺

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا گردنبند انداختنو جزو خصوصیات بد گفتی؟

چون از پسرایی که گردنبند میندازن خوشم نمیاد 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

چون چادری هستی اون جرات نمیکنه به شخصیت تو دست درازی کنه و بهت محل بده حالا دیگه خدایی گردنبند انداختن و یقه باز واسه یه پسر بد نیست تو این دوره دیگه

امضای خدا پای آرزوهاتون 🥰 تیکر رسیدن به آرزوم😍خداجونم پناه هممون باش❤💚💙💛💜❤
مگه همسایه رو چقدر میبینی که عاشقش شدی:|؟ 

همسایه بغلیمون هستن و خیلی تو کوچه اتفاقی می بینمش 

بابا خیلی کوچیکه ۱۵ سالشه فک کنم جدی نمیگیره که

اوخی🤣🤣من عاشق عاشق شدن دخترای کوچولوام  همه ی بابا ها و داداشا تو این سن نوجوانی دختر یا محبت نمیکنن یا محبت فیزیکی نمیکنن اکثر دختر بچه ها این سنی مونده ی محبتن بغل کردن و بوسیده شدن منم بودم خدارو شکر تو هفده سالگی ازدواج کردم وگرنه به فنا رفته بودم

امضای خدا پای آرزوهاتون 🥰 تیکر رسیدن به آرزوم😍خداجونم پناه هممون باش❤💚💙💛💜❤