2777
2789
عنوان

راه حل بدین بهم 😥

62 بازدید | 10 پست

من فکر میکردم پسر همسایمون یه پسر مذهبی و چشم پاک و مومن و مودب و خوش اخلاقه 

ولی اینطور نیست چون پیج اینستاش رو پیدا کردم و فهمیدم که سیگار می کشه و گردنبند میندازه و دوست دختر داشته و کمی بی ادب و بد اخلاقه خیلی زوووووود عصبانی میشه و دختر های بسیار بد حجاب رو فالو کرده و اون ها رو لایک کرده و کامنت گذاشته

و همه ی اینا خط قرمز های منن 

ولی من وقتی اینا رو فهمیدم بازم نمیتونم فراموشش کنم 

خودم خسته شدم 

دلم نمیخواد دوسش داشته باشم 

وقتی اینا میاد تو ذهنم ازش بدم میاد اما وقتی می بینمش کلا اینا یادم میره و علاقم بهش بیشتر میشه 

چی کار کنم به نظر شما؟  به خدا خسته شدم 🥺😔😥😭

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

حالا اصلا پا پیش گذاشته ؟

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
حالا اصلا پا پیش گذاشته ؟

نه 

نمیدونم اون به من علاقه داره یا نه 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی... از این عشقا که یطرفس:)))

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

@قلبت  

عیب نداره کم کم خوب میشی 💔😔

چه جوری آخه 😭😭

دیگه تحمل ندارم 

احساس میکنم من بیچاره ترین آدم روی زمینم وقتی اون اصلا بهم محل نمیده 

از من خوشبخت تری که😭

چطور مگه ؟ 

زیاد هم خوشبخت نیستم 😔

همه بهم میگن زشتی و چاقی😐😔

منو هم به خاطر اینکه لاغرم مسخره می کنن ☹