2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم. به نظرم دکتری که رفتی کار خوبی نکرده. من خودم بینی گوشتی دارم و عمل کردم. پیش دکتر رجب پور هم عمل کردم و باهام صحبت کرد تا انتظارم رو از نتیجه عمل منطقی داشته باشم. الانم به شدت راضی هستم. به نظرم بهترین جراح بینی در تهران هستند. مثل من اول از طریق واتس آپ باهاشون مشاوره رایگان بذار بعد برو.

بحث نا امیدی نیست باید واقع بین باشی واقعا. ولی بعضی از دکترا خیلی بد صحبت می کنن راجع به دماغت ممکنه بهت بربخوره حق میدم بهت. من خودم کلی دکتر رفتم و هر کی یک چیزی میگفت ولی پیش دکتر داریوش نادری عمل کردم در نهایت و خیلی هم راضیم خیلی مهربونه و بهم همون اول گفت گه چه توقعی باید داشته باشم از عمل

راست میگن برو پیش ی دکتر خوب من تعریف دکتر شاهرخ خوش سیرت رو خیلی شنیدم نمونه کارهای خوبی میگن داره ...

اره منم دکتر خوش سیرت بهت معرفی میکنم خیلی کارش خوبه و شنیدم که استاد خیلی از جراحای بینی بوده فکر کنم خودش میتونه بینیت درست کنه 

وا یعنی چی؟ 

اینایی که میگی رو من متوجه نمیشم 

من رفتم پیش دکتر ناصری صدر عمل کردم بینیمو خیلی ام راضی ام 

اتفاقا بینیمم گوشتی بود الان بعد 2 سال اصلا به مشکل نخوردم 

از نمونه کارهاشون مشخصه که خیلی حرفه ای ان تو کارشون من خیلی راضی ام که ایشونو انتخاب کردم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز