2777
2789
عنوان

روزمادر

60 بازدید | 4 پست

فردا روز مادره من مشگل دارم نمیتونم مادر بشم  شاید یه معجزه منو مادر کنه به حق این شب عزیز هرکی این تاپیک رو دید برا مادر شدنم یه صلوات بفرسته و از ته دل دعام کنه 

مرسی از همتون

منم دلم گرفته‌ کاش منم باردار میشدم همه اونایی که قبل از من ازدواج کردن الان حاملن سال دیگه مامان میشن اما من چی؟؟؟ هر سال به امید اینکه سال دیگه شایدددد باردارشم که اونم اصلا امیدی نمیبینم خودمو خوش میکنم 😭حق من این نبود از وقتی یادم میاد چادر میپوشیدم و نماز و روزه.اونای که بدحجاب بودن خدا خیلی زود بهشون بچه میده اما من چی..یعنی خدا صدام و نمیشنوه‌

..هر جا میشینیم مادر شوهرم و پدر شوهرم میگن جلوی همه ایشا الله سال دیگه اینا بچه دار شن.بخدا من اولا گفتم تورو خدا به کسی نگین نمیخوام بفهمن.اما حالا جلوی همه اینو میگن تو شب یلدا گفتن بغض گرفتم .نتونستم حرف بزنم جلو چشام پر اشک شد اما خودمو کنترل کردم تو جشن دندانی جاریم گفتم بار چشام پر اشک د اومدم خونه و گریه کردم بخدا دیگه منم نمیکشم تورو خدا تورو قران دعام کنین شاید فرجی بشه همه دکترا میگن بخدا هیچ کدومو ن مشکل ندارین .استرس داری. استرس گزاشتم کنار نشد.رفتم طب سنتی نشد پس چیکار کنم به هر دری زدم بسته بود خداااا خودت کمکم کن منم دل دارم اخخ😭😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم گرفته‌ کاش منم باردار میشدم همه اونایی که قبل از من ازدواج کردن الان حاملن سال دیگه مامان می ...

منم مث توام هرروز طوری زندگی میکنم انگار روز اخر عمره قضاوت نمیکنم دل نمیشکنم اما دلم خیلی شکسته اونا که به خدا فکر هم نمیکنن خیلی موفق ان