2777
2789
عنوان

ینی دوسم داره🥺

691 بازدید | 25 پست

منو کسـی که دوسش دارم فامیلیم به خاطر اختلاف شدید خانواده ها از هم جدا شدیم🙁

چند وقت پیش قسمت شد رفتیم خونشون دختـرخالم میگفت چقدر نگات میکرد...(خودم متوجه نشدم دخترخالم خیلی حواسش بهمون بود😬) 

داشتم به خواهرکوچولوش املا میگفتم عشقـم برگشت گفت اجـی میشه چند دقیقه بیاد پیش من مشقام بنویسه به فلانی بگو املا بگه بهت(منظورش ازینکه مشقام بنویسه این بود برم پیشش حساب کتاب کنم تو کارش کمکش کنم) منم مرده بودم از خجالت باباشم که میدونه همو میخوایم راحت گفت بیا تو کارش کمکش کن ولی روم نشد برم پیشش..بین اون همه نگاه که با لبخند نگامون میکـردن مرده بودم از خجالت🙈

سر جریان خاستگاری و بی احترامی خانوادم فکر میکردم کم محلم کنه ولی کلی تحویلم گرفتن احترام گذاشتن 

یعنی به عنوان مهمون یکم باهام حرف زد تحویلم گرفت؟ 

اخه بهم پیامم نداد ولی یه جاهایی دیدم خیره شده بهم🙁🙄

وضعیتا واتساپمم میبینه شمارم داره ولی دریغ از یه پیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه پیام نمیده

دوس نداره غرورشو خورد کنه

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

من تجربه همچین اتفاقی رو دارم دوستت داره🥺❤️

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
بالاخره اگ قبلا بهش توهین شده حق داره دیگه ... شاید غرورش اجازه نمیده ک بهت پیام بده

میگفت خالت نمیزاره بهم برسیم و گفتم یعنی جدا بشیم گفت نه ولی خواهرم ازدواج کنه برن سر زندگیشون بعد یه فکری میکنیم 

بعدشم گفت بهم فکر نمیکنه رفت 

البته وضعیت زندگیشو با چشم دیدم..دیدم حق داره رفته😔