2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی و میشناسم وقتی حالشو میپرسم شروع میکنه تعریف از اینکه من خیلی خوشبختم ...  دلیل شو نمیفهمم ...

بگو خداروشکر

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
همه آدما اونچه که نیستن رو تعریف میکنن....

یکی و میشناسم بدون استثنا هر بار که مکالمه داریم از خوشبختی اش تعریف میکنه 

امشب داشتم بعد مکالمه ام بهش فکر میکردم چه دلیل داره اینهمه تکرار

همه آدما اونچه که نیستن رو تعریف میکنن....

و همه ادم ها اونچه که  هستن رو هیچ وقت رو نمی کنن 

میدونی  

انگار نگه داشتن پیش خودشون مثل یه برگ برنده

مشکلی داری باریپلایم ؟؟ مشکل گشا ابلفضل    

برام عجیبه واقعا عزیزم ، مثلن من میپرسم خب خودت چه خبرا خوبی ؟

در جواب میشنوم که میگه اره با یارم ( همسرشون منظورشه ) خیلی خوش میگذرونیم خیلی خوشبختیم .... 

هر بار 

برام عجیبه ...

اینکه به چشم دیگری خوشبخت باشه براش مهمه 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
برام عجیبه واقعا عزیزم ، مثلن من میپرسم خب خودت چه خبرا خوبی ؟ در جواب میشنوم که میگه اره با یارم ( ...

شاید دوسداره همه فک کنن خوشبخته

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
شاید دوسداره همه فک کنن خوشبخته

نمیدونم واقعا، این الان تقریبا برای پنجمین و ششمین بار تکرار شده که اینطور میکنه ....

حتی بهم گفته زندگیم الان بهشته منو یارم فلانیم و فلون .... و من در جوابش میگم چقدر عالی همیشه خوشبخت باشید

در حالیکه خب منم متاهلم ولی کسی ازم بپرسه خب چه خبرا و چیکارا میکنی بیشتر مسائل روزمره رو مطرح میکنم مثلن درگیر درس و کارم و خوبم و اینا

خواهر خودم از بس از شوهرش تعریف میکنه کلافه م کرده بخدا از خدام که زندگیش خوب باشه اصلا هم حسود نیست ...

حرف منم همینه 

ایشالله خوشبخت باشن ولی خب چه دلیلی داره اینهمه تکرار دنبال چی هستن ؟