2777
2789
عنوان

وای😱

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزيزم من گلبهار زندگی میکنم.. خراسان رضوی 

آها چون خودم کرمانی ام همیشه از اینکه اطراف برف میاد و سوزش برا ماعه مینالیم گفتم نه کتکه  تو هم کرمانی اینطور مینالی😶😂

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
هنوز نه عزیزم، شنبه 9 بهمن نوبت عملمه، تو رو خدا برام دعا کن، عملم خوب پیش بره، خیلی میترسم😔😔😔

انشاالله که خوب پیش می‌ره عزیزم 🌷🌷😘😘

منم ۷ بهمن پنجشنبه تازه هفته بعدشم دوتا امتحان سخت داریم😣

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

انشاالله که خوب پیش می‌ره عزیزم 🌷🌷😘😘 منم ۷ بهمن پنجشنبه تازه هفته بعدشم دوتا امتحان سخت داری ...

آخی عزیز دلم، دو روز زودتر از من عمل میکنی، انشاالله که عملت خوب پیش میره. برات دعا میکنم عزیزم🙏🙏🙏💞💞💞💞😘😘😘

آها چون خودم کرمانی ام همیشه از اینکه اطراف برف میاد و سوزش برا ماعه مینالیم گفتم نه کتکه  تو ه ...

خخخ ن عزيزم منم گلبهارم این دوروبر طربقه شاندیز و ازین ور باز قوچان اینا میباره سوزش برا ماس. ینی انقددددر سرده الان م چی

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
@daryyyyaaaa     نمیدونم چرا نمیشد ریپلایت کنم😁 مرسی گُلم انشاالله از شمام به خوبی ...

جان دلم عزیزم، ممنونم عزیز دلم، انشاالله جفتمون عملمون موفقیت آمیز باشه و حالمون زودتر خوب خوب بشه، الهی آمین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خیلی مراقب خودت باش خواهر جونم🙏🙏🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️💞💞💞

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💞💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

🥰🌷💙💛💚😍🤩🌛🌜🌝🧡💛💚💙💜🖤⁦♥️⁩⁦❤️⁩💝💋💖💓💞💌

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

🥰🌷💙💛💚😍🤩🌛🌜🌝🧡💛💚💙💜🖤⁦♥️⁩⁦❤️⁩💝💋💖💓💞💌

چقدر تو خوبی خواهر جونممممم، الهی من فدااات بشم که انقدر خوب و مهربووونییییی💓💓💓💞💞💞💞💞🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰💝💝💝💝💝💝💖💖💖💖💖💖💋💋💋💋💋💋💋💗💗💗💗💗💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌