2821
2789
عنوان

تبعیض

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 37 پست

چون نفهمن :)

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اینو قبول ندارم که کسی که رل میزنه یا شب خونه دوستش میمونه افکارش پوسیده است

تعریف از خود نباشه استقلالی ام :)               ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ
اره  چرا پسر میتونه با دختر باشه اما دختر نمیتونه رابطه با طرف مخالف چه اشکالی داره اخه البته ...

خب هدفتون از به اصطلاح رل زدن چیه؟

سرگرمی؟یا آشنایی برای جدی کردن رابطه؟

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰
چقد دوس دارم نصف شبا خودم تنهایی تو خیابونا قدم بزنم ولی تو روزشم از دست پسرا امنیت نداریم

خدایی بعضی وقتا ب خودم میگم چ چیزای ساده ای واسه ما دخترا حسرت شده☹

شب باشه ، هندزفری و اهنگ ، پیاده روی .... به به 😁❤

ولی توی خانواده ما پسر حق این چیزا رو نداره چه برسه به دختر  

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
اره  چرا پسر میتونه با دختر باشه اما دختر نمیتونه رابطه با طرف مخالف چه اشکالی داره اخه البته ...

ببین خیلی هیجانی داری میری جلو وقتی میگن دختر نصف شب تو خیابون نباشه فقظ و فقظ برا امنیت خودشه چون جامعه رو دارن میبینن وقتی میگن خارج از چارچوب با جنس مخالف نباش برااینکه چهارروز دیگ ک ازت سواستفاده کرد بعدم مثه دستمال پرتت کرد اونور نابود نشی و بیای اینجا تاپیک گریه و ناله بزنی🤣