2777
2789
عنوان

هدیه روزمادر

80 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

خانماومادرهاشمااگردخترتون یاپسرتون یاهمسرتون هدیه روزمادر بهتون نقدی هدیه بدن ناراحت میشیدیانه؟

یعنی منظورم این هست مشکلی ندارید؟یاحتمابایدهدیه ایی باشه که دوست دارید

جوابتون برام مهمه اولین بارهست میخوام هدیه بدم خودم میخوام نظرتون روبدونم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من نقدی دوس ندارم نگه اینکه در حد چند میلیون باشه🤷🏻‍♀️

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون تا حالا فقط هدیه دادم به مادرم پول دادم هدیه ولی ننه شوهرم هدیه میدم خجالت میکشم پول بدم نهایتش سکه میدیم

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون

نه ناراحت نمیشم 

و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

من نقدی دوس ندارم نگه اینکه در حد چند میلیون باشه🤷🏻‍♀️

ای وای :)

پس کاش هدیه میدادم   

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نه ناراحت نمیشم 

پس خوبه خداراشکر

ممنونم ازتون

من نه خودمم نقدی دادم به مامانم میخواد بره سفر میدونم بیشتر لازمش میشه

اره منم گفتم سلیقه خودشون 

ولی بازشک داشتم  

چون تا حالا فقط هدیه دادم به مادرم پول دادم هدیه ولی ننه شوهرم هدیه میدم خجالت میکشم پول بدم نهایتش ...

آخه پول روخودشون شایدبخوان نگه دارن یاچیزی تهیه کنند

منطقی تره

حالاهدیه بزرگترطلایاسکه هم خوبه

آخه پول روخودشون شایدبخوان نگه دارن یاچیزی تهیه کنند منطقی تره حالاهدیه بزرگترطلایاسکه هم خوبه

اخه نیاز مالی به هیچ وجه ندارن 😑عصبی میشم برا شون هدیه خریدنی اخه ما خیلی دستمون باز نیست 

اخه نیاز مالی به هیچ وجه ندارن 😑عصبی میشم برا شون هدیه خریدنی اخه ما خیلی دستمون باز نیست 

خوب چرامثلابراشون گل یایه هدیه ایی تواین سبک نمی گیریداگه نیازندارند.

سکه هم خوبه ولی قیمت هم بالاست

خوب چرامثلابراشون گل یایه هدیه ایی تواین سبک نمی گیریداگه نیازندارند. سکه هم خوبه ولی قیمت هم بالاس ...

هر سال گل نمیشه که هم عید هم تولد هم روز مادر هم روز پدر 

هر سال گل نمیشه که هم عید هم تولد هم روز مادر هم روز پدر 

براش بلیط سفربگیریدیایه جای تفریحی