2777
2789
عنوان

شوهرم فازش چیه منکه نشناختمش

191 بازدید | 10 پست

سلام روزتون مباک خانما   

دخترعمه شوهرم مطلقست همسن منه ی دختر ۱۳ سالع داره چن وقت پیش خدودا ۱.۵ پیش تو گوشی شوهرم دیدم ب این دخترعمه زنگ زده بهش گفتم گفت دستش خورده باور کردم بعد چن وقت پیش دختر ساعت ۱ شب پیج کاریشو کاشت ناخن داره برا شوهرم فرستاده شوهرم گفت بمنچه اون فرستاده دیگه دقیقا ۴۰ روز پیش عموپدرشوهرم فوت کرده بود شوهرم با مادرش رفته تشییع جنازه اومد از اونجا با مادرش راجب نوه عمش صحبت میکرد دختر ۱۳ میگفت داره مداحی یاد میگیره اینا مامانش گفت من متوجه نشدم حالا الان بعد این چن روز تو واتساپش دیدم شماره این دختره رو ذخیره کرده بهش گفتم چرا ذخیره کردی گفت خودش شمارمو گرفت گفتم خب اون گرفت چرا تو ذخیره کردی گفتش خب حذفش کن بهدشم طلبکار از خواب بلند شد ک تو دنبال دعوتیی بهشم زنگ زدم ج نداد اینم بگم ک خودش هرگز اجازه نمیده تو اینستا وسرای فامیلمو فالو کنم حالا خودش تو مراسم ۲ ساعته فامیل ‌‌‌‌‌‌‌میاد شماره نوه عمه رو ذخیره میکنه در صورتی ک دیدم آدما حسابیا رو سیو نمیکنه میگم چرا نداره شمارشونو میگه حالا چن بار زنگ زدم فراموش کردم ذخیره کنم همش هم ادعاش اینه من دنبال هرزگی میستم 

خیلی دلم شکست همه امشب هیچی....التماس دعا 

خواهشا دعا کنید هر چی مصلحطمه برام پیش بیاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر عمه همسرتون مگه به همسرتون چشم داره؟ یا زن خونه خراب کنیه؟ 

چون مطلقس نباید بهش چنین دیدی داشته باشین

خیلی هم به همسرتون گیر ندین چیز خاصی نبوده به نظرم مگه این که همسرتون عذر میخوام مرد هَوَل و سست عنصری باشه که تا یه زن مطلقه میبینه نتونه خودشو کنترل کنه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
دختر دختر عمم عزیز شماره اونا ک داشته قبلا

همون که ۱۳ سالشه؟ بازم ایشون بچس 

در هر حال من از اخلاق و رفتارای همسرتون خبر ندارم که بتونم دقیق کمکتون کنم ولی اگه مردی هست که چشم پاکه خیلی بهش گیر نده چون باعث میشه بعدا ناخودآگاه به سمت این چیزا بره 

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
همون که ۱۳ سالشه؟ بازم ایشون بچس  در هر حال من از اخلاق و رفتارای همسرتون خبر ندارم که بتونم د ...

همین هفته پیش تو اینستاس دیدم ب ی دختر پیام داده سلام زنم میشی گفتش گوشیم دست رفیقم بود یا چن شب پیش با رفیقش داشتن درمورد ص ی غه زن پ ا ره میکردنردن شوخی میکردن

من همیشه نی نی سایت رو میخونم ازش کمک میگیرم اما امروز ثبت نام کردم، استارتر گل من حستو میفهمم. احساس مشابه رو تجربه کردم، کاری که میتونی بکنی اینکه بهش بگی از اینکه "هرخانومی" به هرشکلی بخواد خودشو نزدیک خونوادت کنه خوشت نمیاد و رفتارهای همسرت مثل شماره گرفتن و اینا باعث میشه نسبت به خودش بدبین بشی، انتظارت اینکه اگر هرخانومی خواست نزدیکش بشه محترمانه یا غیرمحترمانه از زندگی شوتش کنه بیرون همونطور که تو حواست به روابطتت هست، به این مردا یه چیز میگی که به نفعشون نیست میگن دنبال دعوایی. نمیفهمن چون دوسشون داری به این چیزا اهمیت میدی الکی بده میشی اگر چیزی ازش ندیدی متهمش کنی

همین هفته پیش تو اینستاس دیدم ب ی دختر پیام داده سلام زنم میشی گفتش گوشیم دست رفیقم بود یا چن شب پیش ...

این تازه داره سر و گوشش میجنبه منتهی بلدم نیست، گوشی دست دوستم بوده و فلان و اینام چرت و پرته. حواستو بهش جمع کن اما اصلا گیر نده، تا چیزی که گاف خودش باشه نتونه از زیرش در بره ندیدی ازش بهش چیزی نگو، ماست مالی میکنه بعدم متهمت میکنه، تو میمونی و یه دنیا حال بد. باهاش وقت خوب و خوش زیاد بگذرون، بهش گیر نده، سرزنشش نکن، دنبال آتو ازش نباش اگر این رفتارای مشکوک رو همچنان داشت بیا ببینیم چیکار میتونیم بکنیم.