2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم باید یکیو همیشه با اشتباهاتش دوست داشته باشه ینی دوست داشتن هیچوقت اولویتش از اون اشتباه ها پایینتر نیاد. 

درسته که به تو خیلی سخت میگذره و دخترا معمولا خیلی زود وابسته میشن ولی اینکه بخاطر یه اشتباهت کلا بذاره بره بهتره که همین الان بره تا بعدا که باز خیلی بیشتر وابستشی! 

Alone, High intelligence, Gamer
ادم باید یکیو همیشه با اشتباهاتش دوست داشته باشه ینی دوست داشتن هیچوقت اولویتش از اون اشتباه ها پایی ...

کاش برمیگشت... من حتی بخاطر اون قید دوستای همجنسم رو هم زدم

قید همه جیمو زدم

حالا ک اون نیست حتی یه تکیه گاه ندارم واسه دردام واسه دلتنگیام

شما اگ عشقت التماست کنه نمیبخشیش؟ چرا من التماس میکنم نمیبخشه.

من تو عمرم ب کسی التماس نکردم😂درد داره خیلی درد داره...

کاش برمیگشت... من حتی بخاطر اون قید دوستای همجنسم رو هم زدم قید همه جیمو زدم حالا ک اون نیست حتی ی ...

خب میتونه خیلی منطقی باشه،مثلا نمیبخشه چون دوستت نداره یا نمیبخشه چون یکی دیگه پیدا کرده. ینی حسش گذرا بوده و رفته اگه تا این حد نمیبخشه و دنبال بهانه بوده که بره

Alone, High intelligence, Gamer
سرد بود منم به قصد درد و دل و راهنمایی پیاماشو میفرستادم واسه کسی که ازش متنفره ولی من باهاش دوست شد ...

ببین عزیزم اولا خیلی کار اشتباهی کردی نباید اتو میدادی دست کسی ک ازش بدش میاد،شاید این سرد بودنش دلیل داشته ک بعدا میفهمیدی و چ بسا رابطتونم درست میشد ولی با این کار بدتر شد،البته اگ هم سرد شدنش بی دلیل بوده شاید میخواسته یواش یواش تموم کنه ک تو تیر آخرو زدی،اگ اینجوری بوده خوب کاری کردی🤗😁