بچه ها من ٢٤ روزه عقب انداختم...روز ٩ ام تست زدم منفي بود ، رابطمونم با كاند*ومه...بعدشم چكش كرده بودم...
در كل نامنظمه پريودم...الان باز ميخوام تست بزنم.
اگر منفي باشه قطعيه ب نظرتون بعد ٢٤ روز از موعدم؟!!!
نميخوام الكي برم ازمايش خون بدم🥴🥴
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
انشالله هرجور دلت میخواد باشه اما باورنکردنیه بخدا بی بی چک من از پنجاه شصت روز بعد وقتم مثبت شد میزدم منفی علایم پری داشتم نمیومد چقدم زعفران و دمنوش اینا رازیانه خوردم پریودم رو نظم بیاد کلافه بودم بعد دوماه شانسی بی بی زدم مثبت بود
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اره دكتر ميرم فقط قرص ضدبارداري ميده باز ك قطعش ميكنم دوباره بهم ميريزه...🤦🏻♀️الان استرس بارداري گرفتم فقط😭
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
انشالله هرجور دلت میخواد باشه اما باورنکردنیه بخدا بی بی چک من از پنجاه شصت روز بعد وقتم مثبت شد میز ...
اخه من اقدام نداشتم. رابطمونم فقط همون يبار بود ، الان دوماهه همسرم رفته ماموريت خونه نيست...ازون موقع ديگه رابطه اي نداشتم...اونم با كاندوم بود و من بعدش چكش كردم سوراخ نبود...