2821
2789
عنوان

عقب انداختم 😭✋🏻

260 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من ديروز باس پريود ميشدم نشدم هميشه پريود من منظم رو ١ ام بوده  اين ماه نشدم  ٨ روز پيش رابطه داشتم اما طبيعي جلو گيري كردم مطمعنم  اما خوب  ادم باز استرس ميگيره و اينكه  قرص لاغري گلوريا ميخورم ممكنه عقب افتادن پريودم برا اين موضوع باشع و اينكه امروز صبح بي بي چك زدم منفي بوده كي برم دكتر ؟ اگ ازمايش خون بدم امروز مشخص ميكنه ؟ يا بزارم چندروز ديگه چون خيلي استرس دارم 

برای یک روز داری اینجوری میکنی؟ 😐😐😐😐😐

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واکسن نزدی؟ من واکسن میزنم هر بار دیگه پری نمیشم😑

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

برای یک روز داری اینجوری میکنی؟ 😐😐😐😐😐

دقيقا من ادم فوق استرسيم جوري كه خواب و خوراك ازم گرفته ميشه وقتي هميشه منظم من سر تايم پريود ميشم يه روزم عقب افتادنش واسم خيلي سنگينه 

والا من شانس ندارم 😅 ميبيني با اينكه جلو گيري كردم دقيقا از همون پيش ابشم باردار ميشم ✋🏻🥺 ا ...

نه احتمالش ی درصده

ازاین ب بعد علایم تخمک گذاریو بدون ک خودت بدونی ی هست تخمک گذاریت والکی ترس ورت نداره تخمک روزی ک ازاد بشه تا۲۴ساعت میتونه زنده بمونه

2828
2791
2779
2792