2777
2789
عنوان

تشنج شوهرم

613 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من 1ساله عقدم 

شوهرم تا حالا تشنج نکرده بود فقط اکثرشبا بختک میوفتاد روش و داد میزد شبا اونم امروز صبح سه دفعه دیدم تو خواب داد زد نفسش شروع کرد گرفتن و شروع کرد لرزیدن انگار دستاش خشک شده بود بعد یه ذره کف از دهنش اومد بیرون خیلی ترسیدم هرچقد جیغ زدم و داد زدم و زدم تو صورتش به هوش نمیومد بعد که لرزشش افتاد نمیتونست حرف بزنه و گیج گیج بود زنگ زدم اورژانس اومد بعد یه ساعت اوکی شد مرده اورژانسیه گفت دارو یا مواد مصرف کرده گفتم نه یعنی نمیدونم گفت احتمالا چیزی مصرف کرده که اینطوری شده گفتم از اعصاب میتونه باشه گفت نه ربطی به اعصاب نداره گفتم فشار عصبی روش زیاد هست 400میلیون پولش دست کسیه نمیده دم عروسیمونه تمام پولمونم همونه گفت نه ربطی به اعصاب نداره چیزی مصرف کرده حتما فکرم خیلی درگیر شده 

به خودشم گفتم چیزی مصرف کردی بگو من زنتم نگران سلامتیتم خیلی حالت بد شد گفت نه هیچی مصرف نکردم به جون تو نمیدونم چیکار کنم 😔😔

وقتی اورژانسیه میگه چیزی مصرف کرده مطمئنن کرده

حتما پیگیر شو

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش منم تازگیا تشنجی شده بخاطر خوردن الکل میتونه مصرف مواد باشه ولی داداش من الکل می‌خورد الان نمیدونم میخوره یا نه ولی مامانم نمیدونه فک میکنه بخاطر اعصابه ولی من میدونم بیشتر تشنج بخاطر مواد و مشروب الکله

شاید سکته ناقص داشته اونم تشنج میاره. باید ببریش دکتر

میگه هرروز کیت بگیر 

میدونم سمت شیشه و چیزای محرک نمیره 

مگه اینکه سمت مورفین بره نمیدونم بازم 

ولی یه روز درمیون دارم ازش کیت میگیرم همش منفیه دیگه نمیدونم چیکار کنم 

شاید سکته ناقص داشته اونم تشنج میاره. باید ببریش دکتر

میگه هرروز کیت بگیر 

میدونم سمت شیشه و چیزای محرک نمیره 

مگه اینکه سمت مورفین بره نمیدونم بازم 

ولی یه روز درمیون دارم ازش کیت میگیرم همش منفیه