2777
2789

اوندفعه رفتم دانشگاه ثبت نام کردم . یسری کارای دیگه موند امروز بابام رفته دانشگاه من نرفتم بعد زنگ زد شمارمو بپرسه میترسم رو بلندگو بوده باشه صدامو شنیده باشن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بگن چرا خودش نیومده آخه اینجا دانشگاهه آبروی آدم میره پدرمادر آدم بیان 😭😭😭😭😭😢😢😢🥺🥺🥺🥺بخدا قول میدم اگه شروع بشه دیگه حتی اگه مردم هم نگم پدرمادرم بیان🥺🥺😢😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبحالت کاش منم یکی بره کارامو انجام بده😂

بخدا همین یدفعه بود آخه مشکل جدیه 😢😢🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیگه ازین به بعد که شروع بشه حضوریه خودم میرم دنبال کارام

اینقدر مراجعه کننده هست ک کسی یادش نمی‌مونه بیخود خودتو ناراحت نکن

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

نه چه اشکالی داره من تمام کارای تغییر رشتمو بابام انجام داد اتفاقا زودم راه میندازن  خود دانشجو رو علاف میکنن

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
بخدا همین یدفعه بود آخه مشکل جدیه 😢😢🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیگه ازین به بعد که شروع بشه حضوریه خودم ...

گریه نداره بابا لوس نشو حساسم نشو خیلیم خوبه 

خیلی بده نرسیدن به ارزوهات💔
اینقدر مراجعه کننده هست ک کسی یادش نمی‌مونه بیخود خودتو ناراحت نکن

والا اون روز ثبت نامم بابام وقتی من جای دیگه بودم رفت یه سوالی بپرسه وقتی رفتم اونجا همه گفتن چرا بابات اومده خودت کارتو باید انجام بدی

یادش بخیر، موقع ثبت نام دانشگاهم بابام از ذوقش باهام اومد اما طفلک یه گوشه منتظر موند تا کارام تموم شه‌.‌.. دلم براش تنگ شد😭😭😭😭

خدا پدرت رو حفظ کنه برات گل‌.

وزن سابق ۴۵, وزن فعلی ۵۰, وزن هدف تا عید ۵۵💪💪💪