2777
2789
عنوان

صلوات

45 بازدید | 12 پست

سلام من یه نذر 14000 صلوات هدیه به حضرت ام البنین دارم

اگر کسی بتونه در ادای نذر تعدادی صلوات رو بفرسته ممنون میشم.

انشاالله همگی حاجت روا بشید🍃🍃🍃

لطفا اگر فرستادید تعداد رو بگید

حدود هزار تا صلوات دیگه مونده تا امروز هم وقت داره

با اجازه استارتر میشه برا ارزوی تودلیم نفری ۳ صلوات بفرستید 🙂❤

باز آمد شوهر بی بهانه، با ادایی کودکانه، هیکلی چون استوانه می کند غر غر به خانه، یادم اید روز اول، گردنش کج، دست و پا شل . پیش بابا موش میشد سر خیس تا گوش میشد . دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک، شاد و چابک. چشمهایم همچو اهو، عطر موهایم چو شب بو . می شنیدم از لب او حرفایی همچو جادو : من غلام خانه زادت، جان دهم هر دم به یادت، گر نیایی خانه ی من می گریزد روحم از تن . بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همان جا . شد به پا جشن عروسی کیک و شام و دیده بوسی . بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم . قسمتم یک مرد جانی ، اندکی لوس و روانی ، بی اراده همچو یابو، پرخور و مغرور و پر رو . بشنو از من جان خواهر، هر که کرد این دوره شوهر ؛ خاک بر سر گشت و حیران . شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فرستادم🍃

مرسی گلم اینشالله هرچی ارزو داری و برات خیر باشه براورده شه❤

باز آمد شوهر بی بهانه، با ادایی کودکانه، هیکلی چون استوانه می کند غر غر به خانه، یادم اید روز اول، گردنش کج، دست و پا شل . پیش بابا موش میشد سر خیس تا گوش میشد . دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک، شاد و چابک. چشمهایم همچو اهو، عطر موهایم چو شب بو . می شنیدم از لب او حرفایی همچو جادو : من غلام خانه زادت، جان دهم هر دم به یادت، گر نیایی خانه ی من می گریزد روحم از تن . بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همان جا . شد به پا جشن عروسی کیک و شام و دیده بوسی . بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم . قسمتم یک مرد جانی ، اندکی لوس و روانی ، بی اراده همچو یابو، پرخور و مغرور و پر رو . بشنو از من جان خواهر، هر که کرد این دوره شوهر ؛ خاک بر سر گشت و حیران . شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان......
یه حاجت دارم ک خدا کمک کنه جور بشه تا عمر دارم دعاتون میکنم 😥😥😥

نماز حضرت ام البنین شنیدم خیلی مجربه اگر اشتباه نکنم به این صورته

دو رکعت نماز بخون هدیه به حضرت ام البنین بعد نماز با تسبیح 100 تا صلوات بفرست و 900 تاش رو گرو نگهدار بعد از حاجت روایی بفرستی و توی این مدت هم تسبیح رو به سمت قبله آویزان کن بعد که حاجتت روا شد 900 تای بقیه رو هم بفرست

حالا اگه خواستید باز هم سرچ کنید ولی فکر کنم شیوه ش رو درست گفتم

خیلی خیلی التماس دعا

یه حاجت دارم ک خدا کمک کنه جور بشه تا عمر دارم دعاتون میکنم 😥😥😥

انشاالله که خدا حاجتتون رو همونطور که پر از خیر و خوشی و به صلاح و مصلحتتون هست بهتون بده