2777
2789
عنوان

گلو

4991 بازدید | 16 پست

سلام خانم ها من دو ماه پیش کرونا گرفتم.افت زده بود دهنم و گلوم از افت ها خون میومد

الان باز نگاه کردم دیدم هستن بازم 

و هرچند وقت یکبار رو اون برامدگی حالت جوش که ترکیده هست میشه و قرمزه انگار زخم‌شده بعد چند روز خودش خوب میشه

یه چیزهای برجسته هستن ببینید برای شمام اینجوریه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

البته برای من زخمی و خونی نمی شه

من از بارداری به بعد رفلاکس گرفتم تو بارداری به حدی شدید بود که ته گلو نیمه شب میسوخت انگار اتیش گرفته بعد زایمان بهتر شد ولی باز بود مخصوصا غذای ربی بیسکوییت کاکائو میخوردم با وسط غذا اب بخورم هلاکم وزنم رو کم کردم بهتر شدم 

کرونا گرفتم دوباره رفلاکس شروع شد ته گلوم آفت زده بود خون میومد از کرونا به بعدم مونده 

سلام 

امیدوارم حالتون خوب باشه 

من داخل گلوم و اطراف زبونم دقیقا مثل شما شده الان چند روزه 

به طوری که همش حس میکنم ته و کناره های زبونم یه کلاف مو هست و چیزی گیر کرده 

شما خوب شدید؟! دلیلش چی بود؟خیلی نگرانم😭

سلام  امیدوارم حالتون خوب باشه  من داخل گلوم و اطراف زبونم دقیقا مثل شما شده الان چند رو ...

عزیزم من همینطوری بود و بدتر انگار زیگیل بود چقدر گریه کردم اشهدمم خوندم دکتر انقدر بهم خندید گف طبیعیه