2777
2789
عنوان

درد و دل یک تنها

102 بازدید | 8 پست

دلم میخواد درددل کنم و اوک کسانیکه تجربه دارن بیان باهام حرف بزنن.من ۳ساله عروسی کردم .شوهرم سرده فکر نمبکردم کار به جایی برسه دیگه اونقدرها دوستش نداشته باشم.چند وقت پیش تولدم بود اونم هیچ کادویی تبریکی هیچی،اصلا دلم ازش پر بود بدتر شد دلم باهاش صاف نمیشه.وقتی لباس خاصی میپوشم پیشش میخوابم دوشو برمیگردونه.چندین بار دلمو شکسته .الان دو شبه جامو ازش جدا کردم و با گریه خوابیدم.اون گفت تنها نمیتونم بیا پیشم ولی دلم خواست دلشو بشکنم.و بازم میخوام ادامه بدم کنارش نخوابم که اینجوری تحقیرم نکنه.الان روز زنه نمیخوام هدیه ای ازش بگیرم ،دوستش ندارم از سر تکلیف چیزی میخره میاره حالم بیشتر بد میشه.

همون تولد من تولد خواهرزاده اش بود برای اون پول گذاشت پاکت ببره اما برای من هیچی هیچی

داغونم دلم ازش پره،فقط دنبال بهونه ام که سرش همه چزو خالی کنم

دو شب کنارش نخوابیدم حتی سمتش نمیرم بافاصله ازش میشینم .

میخوام انتقام بگیرم جدا شدن آرومم نمیکنه باید تلخی دل شکستنو بهش بچشونم

اگر از اول اینجوری بوده شاید بیماره نیاز به دکتر داره اگر از اول خوب بوده شاید یه چیزی دل زدش کرده شاید چیزی مصرف می‌کنه شاید افسردگی یا مشکلات مالی داره بالاخره باید علت رو‌پیدا کنی تا مشکل حل بشه 

شاید م کلا شما زیادی مزاحمت گرمه فراری شده من گاهی اینجا خانمایی رو‌میبینم که انگار میلشون دیگه بیش از حده!!!!خوب اینجور آدما اگر با یکی مثل خودشون ازدواج کنن مشکلی نیست اما یک نفر با میل معمولی اذیت میشه بعد یه مدت هم فراری میشه از رابطه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قلبم درد میکنه از خدا خواستم منو ازش بگیره،اگر خدا هم این کارو نکنه خودم خودمو ازش گرفتم.منم فقط شام و ناهارشو میدم و کارهای روزمره .میگه شور زندگیمون کجا رفته.جدابشو نمیدم

تو دلم میگم شور میدادم به زندگیت یک طرفه و با سردیو میساختم تو سرت گوشیت بود و خبر نداشتی حالا سردی میارم تا بفهمی هیجی خودبخود نیست

شاید خسته بشه طلاقم بده

برام مهم نیست اصلا اونقد  افسردگی گرفتم خیلی چیزا برام مهم نیست .مثلا هر اتفاقی میفته منو زیاد درگیر نمیکنه من تو خودمم.بعد ازدواجم افسرده شدم

اگر از اول اینجوری بوده شاید بیماره نیاز به دکتر داره اگر از اول خوب بوده شاید یه چیزی دل زدش کرده ش ...

دو ماه یکبار با اکراه میاد طرفم.مشکل مالی داره .نه من معمولیم بخاطر رفتارهای اون بعد سه سال افسرده ام

دو ماه یکبار با اکراه میاد طرفم.مشکل مالی داره .نه من معمولیم بخاطر رفتارهای اون بعد سه سال افسرده ا ...

دوماه یکبار خوب واقعا لابد مشکل داره 

ببین راضی میشه برین پیش اورولوژ؟دارو میده خیلی کمک می‌کنه به این حالتش 

بعدم مشکل مالی مهمه چون  باعث بی میلی و بی حوصلگی میشه

دوماه یکبار خوب واقعا لابد مشکل داره  ببین راضی میشه برین پیش اورولوژ؟دارو میده خیلی کمک می‌کن ...

دکتر نمیره اصلد فقط این نیست.کلا تو خودشه،یا خوابه یا بیحاله یا حس نداره.

این شده علم من بعد از ازدواج و زندگی با ادمی که هنش تو خودشه بی حوصله شدم