__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7687 عنوان خواهر شوهر 203 بازدید | 6 پست خواهر نامزدم دائم از نامزدم منو چک میکنه ازش میپرسه آخرین بار کی تماس گرفتین چی گفتین تو چی گفتی اون چی گفتزنگ نمیزنه به خودم یه احوال بگیره بعد این سوال هارو از نامزدم میپرسهبه نظرتون من الان چطوری باید رفتار کنم چرا از اول داره اینجوری میکنه؟ ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻 1400/11/02 | 10:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7687 هیچی بدبین نباش کنجکاوی میکنه ❤❤❤ ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
behman عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 1778 من خوشم نمیاد وای خدا چقدر از خاهرشوهر بدم میاااد چقدر فضولناین نشون میده وقتی رفتی سر زندگیت خیلی باید حد براش تعیین کنی
__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7687 من خوشم نمیاد وای خدا چقدر از خاهرشوهر بدم میاااد چقدر فضولن این نشون میده وقتی رفتی سر زندگیت خیلی ... یعنی باید چیکار کنم چجوری آخه که هم سیاست داشته باشم هم پیش نامزدم بد نباشه ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
behman عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 1778 یعنی باید چیکار کنم چجوری آخه که هم سیاست داشته باشم هم پیش نامزدم بد نباشه باهاش محترمانه با چاشنی محبت رفتار کن اما خیلی رسمیبراش چیزی توضیح ندهازش پیش شوهرت بد نگو که حساس بشهبذار فکر کنه حتی دوستش داریبه هیچ عنوان از کارهات براش تو ضیح نده و دردودل نکن
__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7687 باهاش محترمانه با چاشنی محبت رفتار کن اما خیلی رسمی براش چیزی توضیح نده ازش پیش شوهرت بد نگو که حس ... مرسی که اینارو بهم گفتی واقعا چقدر بهش نیتز داشتمیه دنیا ممنونم عزیزم❤❤ ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻