2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت .... :'))))

539 بازدید | 20 پست

شوهرم بهم گفت یکم خوش اخلاق شو لطفا اینقدر داد نزن

دلم شیکست :")))

قبول دارم که خیلی بد اخلاقم .. زود عصبی میشم خیلی هم داد میزنم .. هم با شوهرم و هم با پسرم

راهکار بدین لطفا .. حالم بده . نمیدونم چیکار کنم بعضی وقتا کنترل کارامو از دست میدم اینقدر چه اعصابم بهم میریزه . صبرم کمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست گفته چیز بدی نگفت عواملی که عصبی میکنن رو باید پیدا کنی چی فکرتو دگیر کرده حلش کنی اگه نمیشه قابل تغییر نیست خودت هم اعصابت رو نمیتونی کنترل کنی دیگران کلافه شدن آرامبخشای ضعیف مثل کلردیازپوکساید بخور

گل من دلت نشکنه لطفا

همسرته رفیقته دوست داره

میگن دوست گفت گفتم دشمن گفت میخواستم بگم

تنها کاری هم ک موقع عصبانیت موثره اینکه محل رو ترک کنی و یکم با خلوت خلوت کنی

همین!!!

تو اینترنت هم بزن راه های دفع عصبانیت کلی چیز میاره بالا برات

صبحم ک همسرت بیدار شد بگو عزیز دلم مرسی ک بهم گفتی من میخوام تغییر کنم اما نمیدونم چطوری میشه تو هم کمکم کنی؟؟

اینجوری بگی هم همسرت کمکت میکنه و هم بیشتر عاشقت میشه😊

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️
راست گفته چیز بدی نگفت عواملی که عصبی میکنن رو باید پیدا کنی چی فکرتو دگیر کرده حلش کنی اگه نمیشه قا ...

نمیخوام به قرص وابسته شم .. قبلا خوردم ترکش سخت بود

عصبانیتم دلیل خاصیم نداره قبل پری اینطور میشم اکثرا تایپیک قبلیم گفتم . کلا نمیدونم چم بود الکی داد میزدم به کوچیک ترین کار شوهرم گیر میدم