سلاممم به همه من یه حماقتی. کردم چندسال پیش پول گذاشتم تو این سایتا به امید زیاد کردنش و باختمش فک دو میلیون اینا بود اونموقع ازدواج نکرده بودم و پس اندازم بود یه جورایی از اون بع بعد هرچی پول دستم اومد90درصدشو گذاشتم توی این سایت به امید برگشتن پولم!!!ولی همون پولیم که داشتم رفت و شد ضرر پشت ضرر.....پاگشا رفتیم چندجا و بهم پول دادن شوهرمم پولارو نمیبرد میگفت واسه خودت منم گفتم بریز کارتم یعنی حتی یه100تومنی هم داشتم بهش رحم نمیکرد و میگفتم بریز کارتم....امروز400باختم...شوهرمم میگه بازی نکن پولاتو به فنا نده منم میگم بازی نکردم و هربار یه بهونه....چیکارکنم از این راه بیام بیرون خسته شدم انقد پولامو به باد دادم...انگار معتادش شدم یه جورایی....الان که فک میکنم میبینم چه پولایی بی زبونیو ریختم توی این سایتا😭
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
شرح حالتو ک خوندم یه لحظه حس کردم تو بورس ایران سرمایه گذاری کردی
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱