2777
2789
عنوان

پریود نشدم😣😩😖😭

140 بازدید | 21 پست

سلام

اخرین پریودیم 24 آذر بوده

5روز خونریزی و دو روز اخر لکه بینی

حالا هرچیییی میخورم پریود نمیشم

از انواع قرص بگیر تا دم نوش و...هزار مدل اسمشو نبر دیگه

چکارکنم پریودشم؟سابقه نداشته پریودیم عقب بیوفته جز یبار ک باردار بودم زمستون سال 96

ولی الان شرایطشو ندارم بخوام باردارشم

رفتم برای اهدای تخمک پروندم تکمیل شد منتظر بودم پریودشم برم سونو و دارو بگیرم ک نمیشم

توروخدا بگین چکارکنم

دیگه کم مونده چاقو کنم تو دلم

شرایط بدی داریم وجدانم قبول نمیکنه یه طفل معصوم رو ب این دنیا بیارم 

ازتون درخواست کمک دارم با خوندن حرفام اگر راهکاری دارین ارائه بدین درغیر این صورت حرفی نزنید ک دلخوری پیش بیاد

پدرم دوماهه ب رحمت خدارفته مادرم عمل قلب داره خودمم شرایط خوبی ندارم ازتون تقاضای کمک دارم 

چکارکنم پریودشم😭😭😭درضمن بیبی چک چندروز پیش زدم منفی بود ولی الان نمیدونم

فردا میرم ک آزمایش بدم تا مطمئن بشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم این مشکلودارم 

فردا میرم‌بیبی چک بگیرم 

و در ضمن نو ک سی نه هام به شدت دردناک شدن 

وریزش مو شدید گرفتم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

منم😭

یاخدا حتما فردا پروژسترن بزن منم میرم میزنم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز