2777
2789
عنوان

آقای سیب زمینی

1311 بازدید | 15 پست
تو شهر ما یه مغازه هست بنام آقای سیب زمینی سیب زمینی توی تکه های درشت! سرخ شده (باوجودیکه تیکه ها گنده هستن اما مغز پخت و یه کاور کرانچ داره.. روش هم پنیر پیتزا میریزه چند دقیقه ماکروفر میذاره میده بیرون... شما میدونین چطور درست میشه؟ (آیا اول پخته بعد سرخ شده؟)
متل قویی؟
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
اونجا رو نمیدونم اما من خودم اول واسه نهایت 10 دقیقه سیب زمینی رو آبپز میکنم و بعد از آبکش کردن سرخ میکنم.خیلی خوشمزه میشه.سیب زمینی نباید اونقدر تو آب پخته شه که وا بره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

one فکر کردم اهل متل قو(سلمان شهر) تو مازندران هستی.اونجا هم یه اقای سیب زمینی هست
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
عزیزم سیب زمینی رو بپز و روش رو کامل پنیر پیتزا بریز من همیشه کاله میریزم بعدجفری ریز شده _+ پیاز خرد شده رو بزار کنار سس سفید رو با سس قرمز قاطی کن نمک و لیمو ترش کمی بریز توی سس بعد جعفری و پیاز رو قاطی سس بریز اگر خواستی میتونی فلفل قرمز کمی یا فلفل سیاه قاطی سس بزنی وموقعی که سیب زمینی رو که پنیر روش اب شده اماده کردی از این سس روش بریزی فراموش نکن که سیب زمینی ها رو به ٤ تیگه مساوی قسمت کنی و روش پنیر بریزی
قشنگترین صدای زندگی تپش قلب توست با شکوهترین روز دنیا تولد توست روزی که دنیا امدی هرگز نمیدانستی زمانی خواهد رسید که ارامش بخش روح و روان کسی هستی که با بودن تو دنیا برایش زیباتر است بها نه ی زندگیم تولدت مبارک
این مدل رو هم درست کن خیلی خوشمزه میشه
قشنگترین صدای زندگی تپش قلب توست با شکوهترین روز دنیا تولد توست روزی که دنیا امدی هرگز نمیدانستی زمانی خواهد رسید که ارامش بخش روح و روان کسی هستی که با بودن تو دنیا برایش زیباتر است بها نه ی زندگیم تولدت مبارک
پرتقال جون الان دیگه فری گثیف مثل اولا زیا شلوغ نیست به جاش برو امیر عالیه
فقط بپز عزیزم سرخ نکن میتونی چند دقیقه هم بزاری گریل بشه توی فر یا ماکرو فر سرخ کنی دیگه اون طعم رو که میخوای رو به خاطر روغن یا کره نمی ده